Connect with us
Premierul Dacian Cioloș va participa miercuri la Consiliul Național al PNL și la mitingul liberalilor de duminică, au declarat surse oficiale.

Alegeri parlamentare

Cioloș participă la Consiliul Național al PNL și la mitingul liberalilor de duminică

Premierul Dacian Cioloș participă la Consiliul Național al PNL, unde va fi validată nominalizarea sa ca propunere de prim-ministru din partea liberalilor, spun surse citate de agențiile de presă.

Totodată, șeful Executivul va participa și la mitingul liberalilor de duminică, conform unor surse oficiale de news.ro.

Prezența premierului la Consiliul PNL a fost confirmată de președintele partidului, Alina Gorghiu, la Digi 24. „Da (participă la Consiliul Naţional PNL-n.r.) pentru că l-am rugat să vină să îşi prezinte Platforma România 100 şi pentru că mi se pare de bun simţ să dai un vot pentru candidatul de prim-ministru susţinut de PNL în prezenţa domniei sale”, a spus Gorghiu.

Citește și: PRU a depus denunț contra lui Dacian Cioloș, în cazul cumpărării „Cumințeniei Pământului”

Consiliul Național al Partidului Național Liberal se reunește miercuri, 2 noiembrie, la Parlament. Liberalii urmează să valideze nominalizarea lui Cioloș ca propunere de premier al PNL.

Conform surselor, prim-ministrul va participa la acest eveniment și va ține un discurs despre Platforma România 100, pe care a lansat-o cu câteva săptămâni în urmă.

Premierul ar urma să participe și la mitingul PNL de duminică, din Piața Revoluției, programat să înceapă la ora 17.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top