Connect with us
PRM nu poate participa la alegerile din 11 decembrie

Alegeri parlamentare

Tribunalul din Brăila: PRM nu poate participa la alegerile din 11 decembrie

Partidul România Mare (PRM) nu va putea participa la alegerile din 11 decembrie 2016, anunţă cei de la ştiripesurse.ro. Decizia a fost luată deja de o instanţă de judecată, iar în scurt timp se va aplica la nivel naţional.

Scandalul a pornit de la PRM Brăila, acolo unde Dănilă Eugen Adrian a contestat lista PRM pe motiv că listele nu sunt semnate de o conducere legală a partidului. Ultimul preşedinte in facto al PRM a fost Corneliu Vadim Tudor, însă listele au fost semnate de o persoană autodesemnată preşedinte interimar.

VEZI AICI MOTIVAREA INSTANŢEI
Decizia neparticipării PRM la alegerile parlamentare din acest an a fost luată de Tribunalul Brăila. Astfel de contestaţii au fost depuse în toate circumscripţiile, mai scriu cei de la ştiripesurse.ro.

CITEŞTE ŞI: Neurochirurgul Leon Dănăilă, cap de listă la PNL București, pentru Senat (surse)

CITEŞTE ŞI: UPDATE.Discuție Cioloș – PNL. Liberalii îl propun ca PREMIER după alegeri

Uniunea Salvaţi România (USR) a intervenit de partea PRM în cadrul procesului, însă instanţa nu a fost înduplecată de apărarea celor de la USR.

Rpmânii vor vota pe 11 decembrie noua componenţă a Parlamentului pe 11 decembrie. La alegeri vor participa PSD, PNL, candidaţi independenţi, precum şi USR, PRU, Alianţa Noastră, UDMR şi PMP, printre cele mai cunoscute formaţiuni la nivel naţional. Anul acesta românii vor vota liste propuse de partide, legea electorală revenind la vechea ei formă, după ce votul pe persoane nu a funcţionat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top