Connect with us
Liderul social-democrat Liviu Dragnea a afirmat ca a avut o discutie cu Victor Ponta si ca acesta va ramane alaturi de PSD la alegerile din iarna.

Alegeri parlamentare

Liviu Dragnea anunta ca a vorbit cu Victor Ponta si ca acesta va ramane in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, pe Facebook, ca Victor Ponta a fost aseara la el acasa, unde au discutat ”despre Romania, despre PSD si despre viitor” si precizeaza ca fostul premier va lupta alaturi de el si de colegii din partid pentru ca familiile din Romania sa aiba o viata mai buna.

”Victor Ponta a venit aseara la mine acasa. Am vorbit despre Romania, despre PSD si despre viitor. Va lupta alaturi de mine si de colegii din partid pentru ca familiile din Romania sa aiba o viata mai buna. Victoria din decembrie o sa fie victoria romanilor!”, scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Romania TV, ca nu se afla in conflict cu Victor Ponta, dar il va contacta pentru a avea o intalnire in perioada urmatoare, si si-a exprimat speranta ca fostul premier va „incepe sa munceasca” alaturi de el si de social-democrati la programul de guvernare si in campanie.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca il tenteaza mai mult un proiect nou si mai mic decat sa stea ”in tribuna” unei echipe mari, facand referire la o posibila trecere a sa de la PSD la PRU, precizand insa ca prima sa optiune va ramane PSD.

Citeste si: Bogdan Diaconu vrea sa-l „captureze” pe Victor Ponta! A lansat campania „PokePonta”

”M-as transfera la Steaua Rosie Belgrad ca tot sunt eu stelist. (…) Sau la orice echipa din jur. (…) Cand ai un jucator care nu are loc in echipa, decat sa-l tii pe banca sau in tribuna, lasa-l sa joace la o echipa si sa se intoarce cand ai nevoie. Decat sa stau in tribuna, sigur ca un proiect in care sa pot sa fac ceva, e tentant. E uman, e de inteles acest lucru. Fiind campanie electorala pot sa fac mai mult decat atat. Partidul meu m-a folosit la alegerile pentru locale”, a spus Ponta, intrebat daca are de gand sa ”se transfere” la PRU sau la o alta ”echipa” din afara tarii.

Ponta a adaugat ca nu a contribuit la realizarea programului de guvernare al social-democratilor, precizand ca nu a fost contactat de conducerea partidului, si ca va afla probabil din presa despre continutul acestuia.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat, marti, sub control judiciar pentru 60 de zile, de catre procurorii DNA, sub acuzatiile de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani. Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a organiza vizita unei personalitati politice straine, iar in schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top