Connect with us
Bogdan Diaconu (PRU) a demarat o campanie inspirata de jocul Pokemon Go pentru a-l aduce pe Victor Ponta in partidul sau, intitulata "PokePonta".

Alegeri parlamentare

Bogdan Diaconu vrea sa-l „captureze” pe Victor Ponta! A lansat campania „PokePonta”

Liderul PRU Bogdan Diaconu a initiat pe Facebook un apel pentru a-l aduce pe Victor Ponta in formatiunea sa, inspirat din jocul PokemonGO, cerandu-le sustinatorilor sai sa ii scrie fostului premier un mesaj pentru ca „cel mai tare pokemon” sa vina in PRU, Ponta raspunzand ca, dupa ce a fost „Mickey Mouse” si „PuieMonta”, a ajuns PokePonta.

„Apel catre toti romanii! Ajutati Partidul Romania Unita sa-l prinda la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Da-i lui PokePonta un mesaj pe FB sa vina la PRU!!!”, se arata in mesajul lui Bogdan Diaconu.

Dupa o ora de la postarea liderului PRU, Victor Ponta a raspuns, glumind pe Facebook: „Ei asta mai lipsea. Dupa ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns si PokePonta”.

El a spus ca deja copiii lui l-au „capturat”, dar in ceea ce priveste apelul lui Bogdan Diaconu „de maine la Parlament vedem”.

Dupa campania de racolari inceputa de PRU, in urma careia mai multi parlamentari au intrat in formatiune, Bogdan Diaconu a afirmat ca acum il asteapta si pe Victor Ponta sa faca acest pas. In replica, fostul premier a spus ca va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu doreste sa plece din PSD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top