Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Oana Hanganu. După echinocțiul de primăvară, intră în acțiune Mercur retrograd!

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Oana Hanganu. După echinocțiul de primăvară, intră în acțiune Mercur retrograd!

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Oana Hanganu. O perioadă complicată! După echinocțiul de primăvară, intră în acțiune Mercur retrograd!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 19-25 martie 2018. Urmează o perioadă complicată pentru zodii. Echinocțiul de primăvară aduce energie, șanse și schimbări.

După 3 zile, însă, intră în acțiune  Mercur retrograd, provocând tot fel de probleme. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 anunță o perioadă complicată pentru toate zodiile.  După numai 3 zile de la echinocțiul de primăvară, marcat de intrarea Soarelui în zodia Berbec, Mercur își va începe tranzitul retrograd!

În 20 martie, echinocțiul de primăvară aduce energie, vitalitate, ambiție, dorința de schimbare și oportunități, iar Uranus, aflat în Berbec, ne încurajează să fim creativi, originali și să acționăm rapid pentru a ne pune în aplicare ideile.

Dar, după numai 3 zile de „avânt” și acțiune, apar încurcăturile, întârzierile, amânările: în 23 martie, planeta Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec.

Mercur va fi retrograd până la jumătatea lui aprilie și va provoca tot felul de probleme în domeniile pe care le patronează: comunicare, transport, afaceri, călătorii, comerț.

Efectele lui Mercur retrograd vor fi accentuate de prezența planetei Marte în zodia Capricorn. La sfârșitul acestei săptămâni, Marte, aflat în Capricorn și Soarele aflat în Berbec vor forma un aspect tensionat, care se va resimți și în săptămâna următoare.  

Acest aspect tensionat va accentua starea de nemulțumire, senzația de blocaj fără ieșire, frustrările sau nervozitatea.

Astrele au pregătit, așadar, o perioadă provocatoare. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii își fac planuri de viitor, dar resursele financiare pe care se bazează întârzie ori sunt  diminuate…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii trebuie să fie discreți și să verifice informațiile pe care le primesc. Nu toate sunt corecte sau complete…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii au 4 zile la dispoziție pentru schimbări și proiecte noi. Din 23 martie, Mercur retrograd le face șicane…Citește aici horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii primesc o ofertă de muncă-surpriză ori promovează un examen. În iubire, e bine să nu-și facă iluzii prea devreme…Citește aici horoscopul complet pentru Rac!

Leii vor să călătorească peste hotare, dar Mercur retrograd le pune bețe în roate. La serviciu, e risc de ceartă cu șefii…Citește aici horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele trebuie să administreze cu atenție bugetul familiei. Mercur retrograd întârzie încasările și taie profitul…Citește aici horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele își evaluează relațiile dar trebuie să amâne deciziile drastice. Altfel, în aprilie-mai, vor reveni asupra lor…Citește aici horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii pun accent pe sănătate. Cei care au probleme, află despre un tratament revoluționar sau un medic foarte bun…Citește aici horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetători au noroc în iubire, dar din 23 martie, comunicarea în cuplu poate fi afectată de Mercur retrograd…Citește aici horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii câștigă sau pierd pe mâna lor. Atitudinea este cea care le aduce succesul sau le complică problemele…Citește aici horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii trebuie își pregătească în detaliu fiecare călătorie și să verifice  actele pe care le redactează ori le expediază…Citește aici horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii primesc bani și călătoresc în interes profesional, în locuri pe care doreau de mult timp să le viziteze…Citește aici horoscopul complet pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top