Connect with us
Oros are o propunere cum să aducem produse românești în magazine

Economic

Oros are o propunere cu privire la aducerea produselor românești în magazine

Adrian Oros a venit cu o soluție pentru fermierii români ale căror produse nu ajung în magazinele românești. Totuși lucrurile se pot schimba cu puțin efort. Află din articol despre ce propunere este vorba.

Oros are o propunere cum să aducem produse românești în magazine

O mulțime de fermieri români se plâng de faptul că deși suntem în criză, produsele românești nu se vând și încă au stocuri de carne, ouă, lactate și legume.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a venit cu o soluție pentru ca magazinele să vândă produsele românești. Oamenii trebuie să le ceară și să le caute în magazine până le găsesc.

Acesta a declarat:

Magazinele sunt invadate de mărfuri din altă parte. Suntem într-o piață unică și nu se poate interzice comerțul intracomunitar. La fel cum noi putem să ducem marfă oriunde în Uniunea Europeană, oricine din UE poate să aducă marfă. Și atunci, ce se poate face? Putem face cu toții două lucruri foarte simple, care vor avea efect în câteva săptămâni sau câteva luni.”

Nu se poate interzice vânzarea de produse din alte țări, dar putem cere produse românești, iar comercianții vor trebui să ne facă pe plac.

Acesta a mai adăugat:

Fiecare dintre noi, care suntem cu adevărat îngrijorați și care vrem să facem cu adevărat ceva, trebuie să mergem să căutăm doar produse românești. Dacă nu găsim în magazinul X, mergem în magazinul Y, până găsim produse românești. Iar acasă, la copii, și lșcoală să le spunem să cumpere și să consume doar produse românești. Eu vă asigur că în câteva luni, toate magazinele vor căuta să aibă pe rafturi produse românești.” 

Prin această metodă, fermierii vor fi răsplătiți pentru munca lor, iar măcar o parte din bani se vor întoarce tot la români.

Dacă cumpărăm un produs românesc, din 5 lei, cel puțin un leu sau 2 se vor întoarce spre noi, fie la pensiile și salariile plătite în România, fie în sistemul de sănătate, fie în sistemul de educație. Practic, soluția este la noi și este foarte simplă. Haideți să avem curajul să facem lucrul acesta și eu vă asigur că în câteva luni, niciun fermier nu o să mai aibă marfă pe stoc”, a mai menționat Adrian Oros. 

Așadar, românii sunt cei care pot să schimbe situația printr-un simplu act de solidaritate. Cere și tu produse românești în supermarketuri și în alte magazine, iar în câteva luni vom avea cu toții produse autentice românești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top