Connect with us
Un mare lanț de magazine din România raționalizează deja anumite produse: „Maximum șase pe fiecare bon”

Economic

Un mare lanț de magazine din România raționalizează deja anumite produse: „Maximum șase pe fiecare bon”

Lanțul de magazine Profi a ales deja să raționalizeze anumite produse, pe fondul crizei în mijlocul căreia ne aflăm. La intrarea în fiecare unitate Profi este afișat un anunț conform căruia nu pot fi achiziționate pe fiecare bon fiscal decât 6 produse din categoriile mălai, zahăr, ulei, făină.

Un mare lanț de magazine din România raționalizează deja anumite produse: „Maximum șase pe fiecare bon”

Anunțul făcut de lanțul de magazine poate fi văzut în fiecare unitate, la intrare. „Din dorinţa de a asigura produse de bază tuturor clienţilor noştri, limităm achiziţia următoarelor alimente la 6 bucăţi pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină şi mălai. Îndemnăm totodată clienţii să fie cumpătaţi şi solidari cu semenii lor”, scrie în anunțul transmis de reprezentanții companiei.

Profi a anunțat zilele trecute, ca și alte mari supermarketuri din țară, că magazinele sunt igienizate în mod constant și stocurile sunt refăcute cât de repede posibil.

Duminică, AMRCR (Asociația Marilor Rețele Comerciale) a recomandat chibzuință în achiziționarea alimentelor necesare. AMRCR îi asigură pe români că supermarketurile din România dețin stocurile necesare pentru a acoperi cererile.

„Ştim că mulţi dintre voi sunt preocupaţi în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înţelegem şi vă împărtăşim îngrijorările şi vă anunţăm că facem tot ce putem pentru ca voi şi familiile voastre să aveţi alimentele şi produsele esenţiale de care aveţi nevoie (…)

Vă rugăm să fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi. Înţelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie. Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor”, se arată în informarea organizației.

Citește și: BREAKING! UEFA amână EURO 2020. Când se va juca

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top