Connect with us
Atac sângeros în China! Un bărbat a atacat cu un cuțit cel puțin 10 persoane

Externe

Atac sângeros în China! Un bărbat a atacat cu un cuțit cel puțin 10 persoane

Clipe de groază pentru locuitorii unui oraș din China. Cel puțin 10 persoane au fost grav rănite după ce un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat călătorii unui autobuz.

Mai târziu, acesta a început să îi atace pe trecătorii de pe stradă. Imaginile surprinse de către martori le înfățișează pe victime pline de sânge pe străzile din Xi’an.

Ceea ce se anunța a fi o zi liniștită s-a dovedit a fi o zi pe care mulți locuitori din Xi’an nu o vor uita niciodată.

Bărbatul înarmat cu un cuțit a început să atace oameni la întâmplare la ora locală 3.48 în privinciA Shaanxi.

Incidentul a început într-un autobuz. După ce suspectul a atacat cinci persoane, inclusiv pe șofer, acesta a coborât și a început să atace oameni pe stradă, potrivit Daily Mail.

Citește și: Afghanistan: Atac sinucigaș în Kabul pe 11 iunie. Cel puțin 12 persoane au murit

Toate victimele au fost duse la spitalul Numărul 1, potrivit unei declarații ale Poliției orașului. Suspectul a fost reținut și urmează a se stabili de ce a recurs la acest gest.

Atenție, imagini șocante!

Te-ar putea interesa și: Atac sinucigaș în Nangarhar, Afghanistan, pe 17 iunie. Cel puțin 14 persoane au murit pe loc

La numai o zi de la un atac sinucigaș, locuitorii din Afghanistan au parte de o nouă tragedie. Cel puţin 14 persoane au fost ucise şi alte 45 au fost rănite într-un atentat sinucigaş comis duminică în faţa biroului guvernatorului provinciei Nangarhar, în estul Afganistanului.

Citește și: Atac armat în New Jersey pe 17 iunie. Un bărbat a deschis focul la un festival de arte

Atacul, comis în oraşul Jalalabad, nu a fost deocamdată revendicat. Biroul guvernatorului provinciei Nangarhar se află lângă consulatul Indiei.

Oficialul afgan a afirmat că atacatorul i-a vizat pe talibani, pe civili şi pe bătrânii care plecau din complexul în care se află şi biroul guvernatorului, după un eveniment care marca finalul Ramadanului.

Acest nou atac a avut loc în momentul în care talibanii au anunţat duminică că nu vor prelungi armistiţiul de trei zile instituit la sfârşitul acestei săptămâni, ce acoperă sărbătoarea Eid, care marchează sfârşitul postului Ramadanului, şi că intenţionează să reia de luni luptele, relatează AFP. Citește continuarea AICI.

Foto: Weibo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top