Connect with us
Despărțire șoc! Și-au spus adio la două luni după logodnă

Externe

Despărțire șoc! Și-au spus adio la două luni după logodnă

Demi Lovato s-a logodit în luna iulie cu Max Ehrich, alături de care forma un cuplu de doar câteva luni. Artista a făcut marele anunț într-un mod emoționant și părea că lucrurile merg perfect între cei doi, având în vedere că lucrurile au evoluat atât de repede. Vedeta primise un inel de diamant de aproximativ un milion de euro, însă acesta nu mai are acum nicio valoare. Cei doi îndrăgostiți au uitat de planurile de nuntă și s-au despărțit.

Au ajuns la despărțire după 6 luni de relație

Celebra Demi Lovato este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Piesele sale ajung în primele topuri și sunt ascultate de un număr mare de oameni și se bucură de succes, deși are doar 28 de ani. Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă, în care s-a confruntat cu depresia și consumul de substanțe interzise, aceasta a depășit problemele și a început să ducă o viață sănătoasă, mărturisind de mai multe ori că a renunțat la vicii.

De 6 luni, aceasta se iubea cu Max Ehrich. În luna iulie, cei doi au anunțat logodna și toată lumea își făcuse planuri de nuntă. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat între ei și au ajuns la despărțire. Fanii au ajuns la această concluzie după ce ar fi observat că nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare. În plus, apropiații lor au avertizat-o pe Demi cu privire la Max și au circulat zvonuri că i-ar fi trimis „mesaje siropoase” fostei bune prietene a lui Demi, Selena Gomez. Vedeta ar fi negat aceste bârfe care susțineau că fostul iubit al artistei preciza că Selena e mai talentată decât ea.

„A fost o decizie foarte dificilă, dar Demi și Max au decis să meargă pe drumuri separate pentru a se concentra pe cariere. Se respectă și se iubesc. Vor păstra mereu în suflet momentele petrecute împreună”, a mărturisit o sursă apropiată celor doi, potrivit Just Jared.

În plus, vedeta a publicat de curând o imagine în care apare fără inelul de logodnă. Anumite surse spun că relația celor doi s-a degradat după ieșirea din izolare, când fiecare a revenit la vechile obiceiuri și treburi. Deși pozau în cuplul perfect, se pare că iubirea lor s-a stins.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top