Connect with us
Descoperire șocantă. O actriță celebră a fost găsită moartă în casă

Externe

Descoperire șocantă. O actriță celebră a fost găsită moartă în casă

O actriță celebră a fost găsită fără suflare în locuința sa. Este vorba despre actrița de origine japoneză Yuko Takeuchi, în vârstă de 40 de ani. Din primele informații ar fi vorba despre o sinucidere, însă polițiștii continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

Actriță celebră găsită moartă în casă

Actriță găsită fără viață în locuința sa din capitala Japoniei. Descoperirea a fost făcută de către soțul ei care a dus-o de urgență la spital. Din păcate, inevitabilul s-a produs, iar medicii au confirmat decesul.

Potrivit presei locale, se vehiculează că ar fi vorba despre o sinucidere. Actrița japoneză Yuko Takeuchi era căsătorită și avea doi copii.

Japonia este cunoscută pentru că are una dintre cele mai ridicate rate de sinucidere din întreaga lume.

Deși sinuciderea nu a fost confirmată în cazul lui Takeuchi, aceasta a fost cauza morții pentru o serie de actori japonezi care s-au stins în ultima vreme. La începutul lunii septembrie s-a sinucis actrița Sei Ashina, actorul Haruma Miura a murit în iulie, iar Hana Kimura în luna mai a acestui an.

Yuko Takeuchi a apărut în numeroase filme și seriale cunoscute în întreaga lumea. Unul dintre rolurile care au consacrat-o a fost în serialul HBO Miss Sherlock, difuzat în numeroase țări, printre care și SUA.

Nimeni nu știe ce a determinat-o pe actriță să își pună capăt zilelor, dacă se dovedește că asta s-a întâmplat. Există zvonuri conform cărora actrița în vârstă de 40 de ani s-ar fi spânzurat.

Actrița avea în palmares trei mari premii din partea Academiei Japoneze de Film.

Câteva dintre filmele în care a jucat

Innocent World (1998) – Ami
Ring (1998) – Tomoko Oishi
Big Show! Sing in Hawaii (1999) – Satomi Takahashi
Night of the Shooting Star (2003) – Kana Aoshima
Yomigaeri (2003) – Aoi Tachibana
Heaven’s Bookstore – The Light of Love (2004) – Shoko Hiyama / Kanako Nagase
Be with You (2004) – Mio Aio
Spring Snow (2005) – Satoko Ayakura
A Dog on Sidecar (2007) – Yōko
The World According to Chocolat (2007) – Chocolat
Closed Note (2007) – Ibuki Mano
Midnight Eagle (2007) – Keiko Arisawa

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top