Connect with us
Bilanț Italia 2 aprilie. Numărul deceselor rămâne extrem de ridicat

Externe

Italia este în carantină. Autoritățile au luat măsuri extrem de dure

Italia este în carantină, iar autoritățile au luat măsuri fără precedent. Ultimul tip de virus a făcut ravagii în peninsulă și premierul țării, Giuseppe Conte, a anunțat că vor fi adoptate în întreaga țară măsurile luate în Lombardia și alte 14 provincii care reprezentau până acum „zona roșie”.

Italia este în carantină. Autoritățile au luat măsuri extrem de dure

Italia a intrat oficial în carantină, iar premierul a anunțat o serie de măsuri drastice: toate activitățile publice au fost anulate, iar deplasările sunt interzise, cu excepția unor „motive de muncă importante” sau „probleme grave familiale sau sanitare”.

Premierul Conte susține că este o situație de forță majoră și nu mai este suficient timp pentru a combate efectele răspândirii acestui virus. Se impun măsuri imediate, așa că el a fpcut un apel către poporul său ca toată lumea să stea acasă.

Sunt complet interzise nunțile, botezurile și înmormântările, dar și orice altfel de manifestări cu multe persoane. Oamenii sunt îndemnați să nu părăsească locuințele decât pentru a se aproviziona.

9.172 de persoane sunt infectate în Italia, iar numărul morților a ajuns la 463. ”Rămâi acasă. Acum este momentul responsabilității”, a declarat premierul Italiei Giuseppe Conte.

„Nu există timp, contagiunea este în creștere. Vom adopta reguli și mai stricte. Obiceiurile zilnice trebuie să se schimbe pentru binele Italiei: STAI ACASĂ.

Nu va mai exista o zonă roșie – va exista Italia ca zonă protejată. Călătoria în întreaga peninsulă va fi evitată dacă nu există motive dovedite pentru locul de muncă, cazuri de necesitate și motive de sănătate.

Adăugăm interdicția adunărilor în aer liber. Înțelegem nevoia de socializare, dar nu ne mai putem permite aceste episoade de socializare care pot adânci epidemia”, a declarat Conte într-o conferință fulger la palatul Chigi.

Citește și: Guvernul impune noi restricţii pentru transportul feroviar şi rutier de persoane dinspre şi spre Italia

Citește și: BREAKING! Autoritățile iau MĂSURI EXTREME pentru prevenirea unei epidemii

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top