Connect with us
Un celebru antrenor de fitness a murit după ce s-a infectat cu noul virus. Avea 33 de ani

Externe

Un celebru antrenor de fitness a murit după ce s-a infectat cu noul virus. Avea 33 de ani

Un antrenor de fitness a murit la doar 33 de ani, după ce s-a infectat cu noul virus. Tânărul era influencer în Ucraina și le spusese fanilor lui că nu crede în existența coronavirusului. Dmitri Stuzhuk se infectase în timpul unei vacanțe pe care o avusese în Turcia. Din păcate, medicii nu l-au putut salva.

Antrenor de fitness, infectat cu noul virus

Antrenorul de fitness avea doar 33 de ani și, conform presei din Ucraina, acesta se infectase în timpul unei vacanțe petrecute în Turcia. Tânărul era influencer și promova pe Instagram, unde avea 1 milion de urmăritori, un stil de viață sănătos. De la apariția acestui virus, bărbatul a repetat de nenumărate ori că nu crede în el și că nu se teme.

Se pare că antrenorul de fitness a decedat din cauza unor complicații la inimă cauzate tocmai de infectare cu acest virus. Vestea decesului a fost dată de către fosta soție a bărbatului, femeia cu care el avea trei copii.

În urmă cu câteva zile înainte de a decedat, Dmitri Stuzhuk scria pe Instagram că nu a crezut că există noul virus, până când nu s-a îmbolnăvit. Mai mult decât atât, el a ținut să le spună urmăritorilor de pe Instagram că acest coronavirus este o boală grea, și nu una de care să scapi repede.

„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul cu doar câteva zile înainte ca situația lui să se complice.

Totul a pornit într-o dimineață în care antrenorul de fitness s-a trezit cu gâtul umflat. Abia se întorsese dintr-o vacanță în Turcia, unde fusese cu un grup de prieteni.

A făcut un test la care a ieșit pozitiv cu noul virus. A stat internat în spital timp de 8 zile, după care a fost externat. La scurt timp după externare, stare lui s-a agravat, și a ajuns din nou la spital. Acolo ar fi intrat în moarte clinică, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top