Connect with us
Alex Bodi spune adevărul - ”Asta nu o sa ramana asa si fiecare o sa isi asume consecintele”

Vedete

Alex Bodi spune adevărul – ”Asta nu o sa ramana asa si fiecare o sa isi asume consecintele”

Alex Bodi a făcut declarații cu privire la presupusa altercație pe care a avut- cu soția sa, Bianca Drăgușanu. Milionarul este foarte supărat și susține că tot ce s-a scris este un neadevăr și că cei vinovați vor plăti, scrie HUFF.RO

El a făcut declarații în direct la emisiunea Vorbește Lumea și a povestit că Bianca sarea pe el și îl pupa pe gât. sub nicio formă nu a fost vorba de o agresiune.

”Bianca sare la mine in brate si ma pupa pe gat. Asta nu o sa ramana asa si fiecare o sa isi asume consecintele.Este a nu stiu cata oara cand publica lucruri neadevarate. Si in al doilea rand localul acesta pentru ca eu ma duc și le bag bani in buzunar. Cu ce drept difuzezi tu anumite filmari cui si cu ce pretext.”, a declarat Alex Bodi la Pro tv.

Citește și: O artistă celebră din România divorțează după 20 de ani

El vrea să îi dea în judecată pe cei care au făcut aceste speculații, dar și pe cei care deâin restaurantul de fițe, pentru că au făcut publice înregistrările de pe camerele video. ”Cu siguranta ii voi da in judecata. Nici nu incape discutie.”, a spus soțul Biancăi.

El a făcut precizări și cu privire la relația lor și la urcușurile și coborâșurile pe care le-au avut în ultimul timp. ”Noi suntem bine. Aseara am fost si am mancat undeva si ne au prins paparazzi impreuna. Eu nu am facut nunta ca sa fac circ. Dar nici nu pot sa ma justific la fiecare supozitie pe care o face un jurnalist. Dar ca sa publici tu imagini… Pai eu la fizicul meu si la un barbat sa ii dau o palma, d apai la o femeie..pai mai statea in picioare?”

Bianca si Alex se iubesc mai mult ca niciodata

Bianca si Alex se iubesc mai mult ca niciodata

Citește și: Bianca Drăgușanu face nuntă în secret cu Alex Bodi, în septembrie

Întrebat despre divorț, Alex a facut alte precizări: ”daca intre noi era ceva de divort era facut de mult si bineinteles voi si stiati. Bianca ieri dimineata a mers si a schimbat buletinul in Bodi. Nu pot sa ma aplec la fiecare om care zice ceva si eu sa fiu obligat sa ma justific.”

Soțul Biancăi Drăgușanu confirmă faptul că relația lor este una energică, cu urcușuri și coborășuri, peste care însă cei doi îndrăgostiți trec foarte repede. ”Relatia noastra e energica, e diferita, suntem doua persoane care ne potrivim foarte mult dar la noi trec toate lucrurile rapid. Acum suntem foarte suparati si in doua minute nici nu s a intamplat.”

Citește și: Alex Bodi, adevărul despre presupusa altercație dintre el și Bianca Drăgușanu

”Fiecare e liber sa publice si sa isi faca meseria dar cand se depasesc anumite limite nu pot sa trec cu vederea chestia asta.  Cum sa mergi tu sa ceri camerele si sa le faci si publice. Pentru ce? sunt foarte suparat. Daca intrebi un om din exterior sa priveasca nu ai cum sa zici ca o prind de gat si ii dau 3 palme.”, a mai adăugat Alex Bodi.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top