Connect with us

TV

Alin Andronic a spus de ce a abandonat Marea Finală Exatlon. Adevărul a ieșit la iveală

La finalul jocului pe care l-a pierdut în fața lui Beatrice Olaru, Alin Andronic a dezvăluit ce se întâmplă cu el. Concurentul din echipa Războinicilor s-a declarat învins în fața colegei sale, care a reușit să plece acasă cu marele trofeu, dar și cu suma de 100000 de Euro.

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Du-te mă de aici, nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înțelege că nu are sens! Jocul a luat sfârșit‘, a spus Alin Andronic înainte să abandoneze.

Fostul fotbalist a declarat că nu sunt foarte multe de spus și că a reușit să demonstreze ce poate, deși a cedat în ultima luptă pe care a avut-o de dus.

Citește și: Scandal uriaș după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV

„Eu cred că am arătat aici de ce am venit, am venit să lupt pe trasee, am venit să încerc să dau oamenilor tot ce am eu mai bun”, a spus Andronic.

El a felicitat-o pe Beatrice pentru reușită, având numai cuvinte de laudă la adresa fostei hanbaliste:

„Betty pentru mine este o persoană de la care am învățat multe, este o persoană cu un caracter deosebit, o femeie foarte puternică, își merită locul și merită acest premiu. Vreau să o felicit pentru asta, pentru că a fost un foarte bun exemplu pentru oamenii de acasă în această competiție. Un exemplu de ambiție, un exemplu de determinare”, a spus Alin Andronic.

Beatrice Olaru este recunoscătoare iubitului său pentru forța de care a dat dovadă

„Prima mea ediţie a fost un coşmar. Am adus puncte târându-mă pe marginea bazinelor. Nu aveam cum să îndrăznesc să ajung în momentul ăsta. Dar am muncit. Am fost recunoscătoare pentru şansa primită, am muncit ca să o fructific.

Nu am visat la trofeu! Noi, femeile, toate care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleaşi trasee, am îndurat aceleaşi condiţii, nu e deloc uşor. Aş vrea să-i mulţumesc mamei! Am văzut-o în momente grele, dar niciodată slabă.

Totul are o rezolvare, aşa m-a învăţat. Vreau să-i mulţumesc iubitului meu care mi-a spus că o să câştig, la cât de muncitoare sau ambiţioasă sunt. Eu am crezut că spune doar aşa, ca să mă încurajeze Mi-a dat putere. Mulţumesc! Am reuşit”, a spus Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon România, sezonul 2.

1 Comment

1 Comment

  1. vio

    2018-12-18T11:09:04+02:00 at 11:09

    Alin Andronic- ai muncit f. mult tot sezonul- ai fost cel mai indicat pt. premiu – gresala este la regulamentul pt. acordarea punctelor – daca juca unul din antrenori cu una din fetele de la razboinici , rezultatul era de partea fetei la fel ca si in cazul tau….asa ca….insanatosire grabnica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top