Connect with us
Raluca Podea a dat de pământ cu Pastramă și Brigitte

Vedete

Raluca Podea a dat de pământ cu Pastramă și Brigitte. A arătat mesajele la televizor

Raluca Podea a făcut noi comentarii pe tema relației dintre Brigitte și Pastramă. Aceasta s-a despărțit de concurentul de la ferma într-o declarație de presă.

Imaginile cu cei doi surprinse de camerele de la „Ferma” au făcut-o pe Raluca Podea să renunțe la relația cu Florin Pastramă. Astăzi, fosta iubită a cuceritorului de la „Ferma” a fost invitata lui Cătălin Măruță și a declarat că „Brigitte este nebună. N-ai cum să faci așa ceva. Sunt doi limitați! Atât pot, atata fac”.

Brigitte este mai bătrână ca și biblia

Raluca Podea a spus că Brigitte este mai bătrână ca și biblia. Tot în emisiunea lui Măruță, fosta iubită a lui Pastramă a declarat că Brigitte s-ar fi interesat la clinica din Turcia unde s-a operat, de cum arata fundul ei înainte și după operație.

„Regret că am stat 2 ani lângă un om pentru că eu eram la un nivel, am crezut ca este doar un copil și că are un suflet bun. Eu pot sa-mi permit să trăiesc. Eu l-am ajutat pe Florin Pastramă cu bani, nu el pe mine.”

„Se înțelegea foarte bine cu copilul meu. Nu am vrut să-l implic în relație, dar când am văzut că este o relație serioasă l-am implicat. Florin chiar insista să-l cunoască”.

„Nu este genul de om care să aibă o relație serioasă. Nu est ok să fiu târâtă într-un scandal de genul acesta.”

„Mama mea nu a avea o părere bună despre el, dar totuși este șocată”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2019-03-28T22:30:56+02:00 at 22:30

    mai da-l in –- – mea de fraier papagal:)) cum ba frate! sa lasi o asa bunaciune! pentru brigitte sfat! asa este cand esti bogat! nu sarac! iti permiti orice! oricum se bucura si asta ca a scapat de florin pastrama! poate se cupleaza cu sotul lui brigitte sfat ala tinerel! prostul ala de florin pastrama! nu are decat sa planga dupa ea! ca nu o mai vede! si abia astept sa o vad pe brigitte sfat! iesita din ferma! o sa faca o panarama asta! valeleu! dar nu imi pasa deloc! bine ca ea munceste cica in ferma! mai degraba cel care a muncit in ferma a fost catalin morosanu fara discutie! ceilalti nu au impresionat cu nimic! nici tiganul ala de kamara! nici remus boroiu! nici otilia bilionera! nici otniela shakira sandu! nici geanina ilies! nici ioana filimon! dar lasa ca la una din astea sigur le va veni randul! sa plece acasa!

    ––

    Comentariu moderat. Limbaj vulgar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top