Connect with us
Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a lansat acuzații dure la adresa fostului său ginere, Mircea Petru.

Vedete

Tatăl Mădălinei Manole, acuzații grave pentru fostul său ginere: „Din cauza animalului care…”

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a lansat un atac dur la adresa fostului său ginere. Acesta îl acuză pe bărbat că profită de banii din drepturile de autor de pe urma fiicei sale pentru a-și satisface capriciile.

Mai mult decât atât, Ion Manole mai spune că din cauza acestuia nu mai știe nimic despre nepotul său și că Mircea Petru are ceva de ascuns.

„De bărbatul care vindea acea substanță știu că este închis, însă de femeia care i-a adus fetei mele așa ceva nu mai cunosc nimic. Pot să spun doar că este o descreierată. Dacă auzeam că murea ea în pușcărie nu îmi părea rău. El nu este așa vinovat ca ea”, a spus tatăl Mădălinei Manole, pentru click.ro.

Citește și: Tatal Madalinei Manole face o dezvaluire socanta. Cine i-a vrut raul fiicei sale

Acesta s-a dezlănțuit la adresa fostului său ginere.”Banii din drepturile de autor de pe urma fetei mele ajung în buzunarul <criminalului> și al femeilor cu care trăiește el. La alea le trebuie bani! Eu nu am ginere să știe toată lumea. De nepotul meu nu mai știu nimic din cauza animalului care se laudă că își crește singur copilul. El a refuzat orice colaborare cu noi pentru că are ceva de ascuns”, a mai spus Ion Manole.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, varianta oficială în cazul morții acesteia fiind sinucidere prin otrăvirea cu Furadan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top