Connect with us
Valentina Pelinel a vorbit despre tatal copilului ei si despre cum decurge relatia dintre ea si Cristi Borcea.

Vedete

Valentina Pelinel, noi dezvaluiri despre tatal copilului: „Am evitat subiecte uneori, dar…”

Valentina Pelinel va aduce pe lume bebelusul in aproximativ doua luni. Ea a vorbit despre tatal copilului si despre sarcina.

Valentina Pelinel va aduce pe lume bebelusul in aproximativ doua luni. Ea a vorbit despre tatal copilului si despre sarcina.

Valentina Pelinel a evitat pana acum sa recunoasca faptul ca Borcea este tatal copilului, desi a facut vizite frecvente la penitenciarul Jilava si a intrat in conflict cu sotia fostului actionar al clubului Dinamo, Alina Vidican.

Intr-un interviu acordat publicatiei Click, fosta sotie a lui Cristian Boureanu a oferit noi precizari despre toata isteria creata in jurul copilului pe care il poarta in pantece.

„Lucrurile se vor lamuri de la sine. Se fac foarte multe scenarii si speculatii despre viata mea personala si nu numai. Asa cum presa ma cunoaste de 20 de ani, nu am mintit niciodata public. Am evitat subiecte uneori, dar tot ce am declarat a fost intotdeauna adevarul”, a spus Valentina Pelinel.

Citeste si: Gigi Becali a dezvaluit pe cine va alege Borcea dintre Alina si Valentina Pelinel: „Mi-a zis…”

Citeste si: Pelinel vrea sa o dea in judecata pe Monica Tatoiu! De la ce a pornit scandalul intre cele doua

Intrebata daca Borcea este tatal copilului, ea a spus: „exista multe adevaruri nespuse. Dar adevarul iese intotdeauna la suprafata in mod natural. Sunt mama bebelusului poznas, aste e cert.”

Valentina Pelinel a negat ca ar avea acces la conturile lui Cristi Borcea si a evitat sa spuna despre ce discuta cu afaceristul la vizitele pe care le face la penitenciar.

Intrebata de conflictul dintre ea si Alina, sotia lui Borcea, fostul manechin a spus ca nu raspunde la provocari.

„Ma concentrez in continuare pe proiectele mele, sunt activa si muncesc cu drag si spor, asa cum stiti ca o fac de la 15 ani. Sunt o fire pasnica. Nu port razboaie, nu am vorbit urat public niciodata despre nimeni si prefer sa imi consum energia in mod constructiv”, a marturisit Valentina Pelinel pentru sursa citata.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top