Connect with us
Astrolog Minerva: Jupiter face prima vizită în Pești

Horoscop Minerva

Astrolog Minerva: Jupiter face prima vizită în Pești

Pe 14 mai Jupiter intră în domiciliu, în Pești. Este prima vizită pe care o face în semnul stăpânit de el, ca pe 29 decembrie să intre definitiv în Pești.

Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, așa că atunci când se mută dintr-un semn într-altul al zodiacului, avem tendința să simțim aceste schimbări în profunzimile ființei noastre.

Din decembrie 2020, Jupiter este în Vărsător. De asemenea, a decis soarta omenirii prin Marea Conjuncție cu Saturn din 22 decembrie, creând o direcție care va defini următorii 20 de ani a lumii.

Începând din decembrie, Jupiter a zburdat prin Vărsător punând umărul la declanșarea inovației, nașterea noilor tehnologii și ne-a ajutat să trăim un sentiment mai profund al comunității.

Cu toate acestea, timpul lui Jupiter în Vărsător se apropie încet, încet de final, deoarece pe 14 mai, el va face prima vizită în Pești pentru prima dată din 2010. Jupiter va rămâne în Pești până pe 28 iulie 2021, când va reveni în Vărsător pentru ultima oară dar și pentru a încheia orice treabă lasată neterminată din perioada 2020 – 2021. Jupiter se va întoarce în Pești după aproximativ 12 ani, pe 29 decembrie 2021, unde va sta cea mai mare parte a anului 2022.

Scurta vizită a lui Jupiter în Pești din mai până în iulie 2021 ne va da un semn despre lucrurile care se vor petrece în 2022, deoarece Jupiter este stăpânul tradițional al Peștilor.

Jupiter în Pești 2021-2022

Jupiter adoră să fie în Pești. Înainte de descoperirea lui Neptun, stăpânul planetar al Peștilor era Jupiter. Ca vechi conducător al acestui semn, Jupiter este capabil să-și exprime puterea maximă, dar ne leagă și de înțelepciunea uitată din trecut.

Poate că în această perioadă vom redescoperi o parte din înțelepciunea antică, intuită de strămoșii și astrologii antici. Poate vom o călătorie în familie sau chiar din viețile trecute, pentru a avea o înțelegere mai profundă și mai semnificativă a muncii pe care trebuie să o facem în această existență.

Jupiter în Pești este o energie extrem de spirituală și probabil că ne vom simți mai conectați, și în mai profund legați de abilitățile psihice și de propriul suflet.

Jupiter reprezintă expansiunea și abundența, iar în Pești stăpânește lucruri precum spiritualitatea, religia și înțelegerea noastră asupra unicității și a sursei de energie, deci există șansa de a atinge un nivel nou și mai profund de conștientizare.

Ca ultim semn al zodiacului, Pești guvernează, de asemenea, asupra finalității și înțelegerii asupra Întregului. Odată cu extinderea acestei viziuni, putem debloca o apreciere mai profundă a călătoriei noastre și vom putea vedea mai ușor imaginea de ansamblu.

Jupiter în Pești este, de asemenea, o energie de vis și poate spori creativitatea și imaginația. Aceasta poate fi o energie care să ne susțină dacă lucrăm la proiecte creative sau proiecte care se ocupă de fantezie, realități alternative sau misticism.

Jupiter în Pești poate aduce, de asemenea, abundență și extindere în proiectele noastre creative și intuitive, așa că, dacă ați lucrat pentru a realiza asta, știți că energie este de partea voastră și vă susține.

Ce se întâmplă, mai exact, când Jupiter e în zodia Pești

La nivel colectiv, învățăturile și darurile lui Jupiter în Pești țin de realizare pe tot parcursul anului 2022. Unele dintre lucrurile care s-au remarcat manifestându-se în acest timp includ:

• mișcări spirituale
• filosofii noi
• interes sporit pentru spiritualitate sau religie
• fascinația pentru misticism, ocult și fantezie
• inovații în cinematografie, fotografie și muzică
• zguduiri în industria de divertisment și muzică
• noi cercetări și un interes mai profund pentru sănătatea mintală
• cercetări suplimentare asupra substanțelor care modifică ușor starea de conștiență
• acceptarea modalităților spirituale și alternative de vindecare
• inovații în ceea ce privește ecologia, viața marină și starea oceanelor noastre

Deoarece Peștii sunt un semn de apă, Jupiter poate aduce expansiune și abundență, de pe urma mărilor și oceanelor, cum ar fi pescuitul, dar am putea avea parte de precipitații abundente, inundații și chiar tsunami.

Ce înseamnă Jupiter din Pești

Pentru a înțelege cum se va manifesta Jupiter în Pești la nivel personal, priviți înapoi la ce s-a întâmplat din 2010 încoace. Acest lucru nu înseamnă că aceleași evenimente vor avea loc, dar s-ar putea să observați că se ridică nivelul de înțelegere sau sesizați un progres în ceea ce privește lecțiile de viața cu care lucrați în acel moment. Este posibil să vedeți și modele similare sau un fir comun între aceste două perioade de timp.

Puteți, de asemenea, analiza unde este semnul Peștilor în tema natală, deoarece aceast sector va primi o doză sănătoasă de energie pe măsură ce Jupiter se deplasează prin semn.

Dacă aveți planete în Pești, vă puteți aștepta ca acea planetă să fie o caracteristică importantă pentru anul care vine.

Dacă ai Jupiter natal în Pești, atunci aceasta înseamnă încheierea unui ciclul jupiterian și începerea altuia nou sau ingresul lui Jupiter cum mai este acesta numit.
Dacă ai Soarele în Pești sau un Pește în elevație, în partea superioară a astrogramei, este considerat un drept un semn pozitiv și un moment pentru a străluci cu adevărat. Este un moment de expansiune și când toate capacitățile tale se materializează și vin recompensele.

Oricum ar fi, putem toți să ne conectăm și să ne reconectăm la energia benefică, de expansiune și abundență, a lui Jupiter. Deci, gândiți-vă la ceea ce doriți să extindeți în viața voastră și concentrați-vă atenția în această direcție, deoarece sigur că veți obține rezultate excelente!

• 14 mai: Jupiter intră în Pești
• 20/21 iunie: Jupiter intră în retrogradare
• 28 iulie: Jupiter se întoarce în Vărsător
• 18 octombrie: Jupiter revine în mers direct în Vărsător
• 29 decembrie: Jupiter părăsește semnul Vărsătorului pe care îl va revedea abia peste apoximativ 12 ani și intră în Pești, vechiul său domiciliu.

În timpul primei întoarceri a lui Jupiter, care are loc în jurul vârstei de 12 ani, de obicei accentul se pune pe pregătirea pentru a intra în adolescență și pubertate. Este anul de dinainte de a deveni oficial adolescent și adesea se produce o schimbare imensă în modul în care gândești și simți. Tânjești după mai multă independență, vrei să te separi de familie și ai tendința să te bazezi și să ai mai multă încredere în prieteni decât în părinți.

Prima întoarcere a lui Jupiter poate fi greu de înțeles, deoarece în acest moment majoritatea dintre noi încep să devină conștienți de cine sunt cu adevărat.
Din această cauză, al doua și chiar al treia întoarcere a lui Jupiter este adesea cea mai transformatoare.

La vârsta de 23-24 de ani experimentăm a doua întoarcere a lui Jupiter și adesea acesta poate fi un punct critic în viața noastră. Dacă sunteți mai în vârstă, gândiți-vă la ceea ce se întâmpla în viața voastră la 24 de ani pentru a vedea dacă ațo făcut parte din ceea ce Jupiter a încercat să vă arate.

Întoarcerile lui Jupiter se referă la creștere, pozitivă și, uneori, el trebuie să schimbe și să clarifice lucrurile înainte ca acest lucru să fie posibil. Dar înainte de începerea unui nou ciclu jupiterian, acesta se poate resimți ca o închidere a unei perioade de 12 ani.

Orice activitate care s-a desfășurat în ultimii 12 ani ajunge, de obicei, la sfârșit când ele sunt așezate corect pe drumul nostru. Ciclurile jupiteriene aduc întotdeauna ceva nou și o nouă oportunitate de creștere pozitivă, astfel încât majoritatea oamenilor care trec printr-un asemenea ciclu, vor simți că încep un capitol nou în viață.

Dacă veți să știți în mod specific ce teme va aduce noul ciclul jupiterian în viața voastră, trebuie să vă uitați la semnul astrologic în care se afla Jupiter când v-ați născut. Astfel, dacă…

…Jupiter natal este într-un semn de Foc cuvintele cheie sunt conducerea, expansiunea și lansarea de idei noi în lume. (Berbec, Leu, Săgetător)

…Jupiter este în de Pământ, vorbim despre stabilitate, disciplină și vindecare. (Taur, Fecioară, Capricorn)

…Jupiter natal este în semn de Aer, aduce în prim plan inovația, compasiuna, curajul și comunicarea.

…Jupiter natal este în semn de apă, atenția este concentrată pe imaginație, creativitate, intuiție și vindecare emoțională.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top