Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021

Horoscop Minerva

Astrolgul Minerva explică tragedia de la Matei Balș. Ce era în spectrul astral

Minerva a vorbit despre contextul astral în care s-a produs incendiul groaznic care a avut loc în dimineața zilei de 29 ianuarie la Spitalul Matei Balș din Capitală. Se pare că  Luna Plină în Leu favorizează acest gen de evenimente tragice, iar în combinație cu o conjuncție aproape perfectă între Soare și Jupiter s-a creat un cumul de factori care a dus la această tragedie.

Minerva: Urzeala aștrilor funcționează

Minerva este de părere că astăzi astrele au creat o conjunctură aproape perfectă pentru dezastrul care s-a produs la Spitalul Matei Balș. Astroloaga a precizat care au fost principalii factori care au putut să ducă la un astfel de eveniment nefericit în urma căruia și-au pierdut viața 5 oameni.

„Concurs nefast de împrejurări. Luna Plină în Leu, apoi Careul în T cu focar Marte între Lună – emoții, stări afective exacerbate, segmentul sănătate implicat și conjuncția aproape perfectă, o diferență de 27 de secunde, între Soare și Jupiter dar și conjuncția cu Saturn, un cumul, repet de împrejurări astrale care au dus la incendiul de la Institutul Matei Balș…4 decese…urzeala aștrilor funcționează.

Neptun din tema natală a României este în Casa a 6-a casă de boala acută și face pătrat cu Uranus – Luna Neagră – Marte. Neptun înseamnă și susbstanțe ușor inflamabile. Pe de altă parte Chiron (o rană cu reflexie în național, povestea cu Corona ne afectează pe toți) este focarul în T între Pluto (moartea, transformarea) și Mercur natal (eroare de gândire, intenția de a face bine care se transformă într-un instrument mortal).” a precizat Minerva.

Vă remaintim că în dimineața zilei de 29 ianuarie un incendiu puternic a pornit într-un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală. Acolo erau internați peste 100 de pacienți infectați cu noul coronavirus. Majoritatea se aflau în stare gravă și erau conectați la oxigen. A fost activat Planul roșu și autoritățile au intervenit de urgență.  Din păcate 5 persoane și-au pierdut viața și peste 50 de pacienți au fost transferați la alte spitale din bucurești.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top