Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop lunar noiembrie 2019 Minerva Capricorn

Horoscop lunar noiembrie 2019 Minerva Capricorn. Odată cu luna noiembrie începe un ciclu profesional complet nou, aducând oportunități interesante de a duce cariera la un nou nivel. Fă-ți timp pentru a-ți clarifica obiectivele, apoi poți face alegeri conștiente. Este posibil să te reconectezi chiar și cu o dorință din copilărie. Chiar dacă ceva declanșează nesiguranță, ai încredere că ai ce îți trebuie. Nu-ți fie teamă să accepți pasiunea și să visezi la ceva mai mare. Ai prieteni și relații care te pot ajuta. Evită doar așteptările prea mari și poți avea un real progres.                                                                                               

Pe măsură ce luna plină are loc în Taur pe 12 noiembrie, o situație internă îți solicită atenția și îți cere să găsești un echilibru într-o situație profesională. Noiembrie este luna ideală pentru rețea sau socializare. Ai putea întâlni pe cineva în jurul lunii pline, când te aștepți mai puțin, stârnind dorințe noi sau trăiri de mult uitate. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, prietenia cu un cineva este cheia dezvoltării unei relații și a pasiunii.

Pe măsură ce Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, iar luna nouă are loc în același semn, patru zile mai târziu, există oportunități sociale interesante de a intra în rețea și de a-ți lărgi cercul de cunoștințe. Mercur revine și el din retrogradare, deși cilul său se închide abia pe 3 decembrie. Există o situație mai profundă decât ochiul o poate vedea. Ceva ce ai dorit, dar aproape ai renunțat la speranță, ar putea să se împlinească acum!

Horoscop lunar noiembrie 2019 Minerva Capricorn Relațional. Ultimul lucru ai vrea să îl faci când Marte intră în Scorpion pe 19 noiembrie ar fi să lași ca barca iubirii să se spargă de stânci. Încă mai ai impulsul și determinarea pentru care ești cunoscut, dar când vine vorba despre chestiuni de inimă, ești dispus să joci jocul primește și oferă, ceva mai mult decât de obicei.

Există câteva obstacole evidente de depășit în timpul pătratului Venus – Neptun din 14 noiembrie piața dar nu ți se pare o provocare prea bună. Depinde doar de cât de mult îți dorești ceva. Dacă crezi cu adevărat în cineva, te vei apropia orice s-ar întâmpla.

Lună plină din Taur, de pe 12 noiembrie, te face pasionat și imprevizibil. Nu îți place să mergi la o întâlnire fără un plan elaborat, dar acum ești doar cu sentimentele tale. Și îți place. Mergi înainte și asumă-ți acest risc. Poți să îți faci griji pentru consecințe, mai târziu.

Horoscop lunar noiembrie 2019 Minerva Capricorn Profesional. În această lună ai energia necesară pentru schimbarea locului de muncă, dacă asta îți dorești, mai ales cu Marte care intră în Scorpion pe 19 noiembrie și face un sextil cu semnul natal. Dacă lucrezi la o schimbare de poziție de mai mult timp, poți găsi o slujbă nouă, dar este mult mai probabil să te întâlnești cu oameni cu care să vorbești despre o poziție viitoare. Ar fi foarte bine să faci negocierea și să îți asumi noua poziție rapid. A schimba un nou loc de muncă este mai susținut luna aceasta decât va fi luna viitoare.

Horoscop lunar noiembrie 2019 Minerva Capricorn Financiar. Indiferent dacă efectuați sau nu schimbarea, ai energie energia necesară să câștigi mai mulți bani din munca ta în noiembrie. Dacă nu schimbi poziția, s-ar putea să fi în ipostaza să negociezi o creștere salarială mai bună.

De asemenea, este posibil ca odată cu Soarele intrat în Săgetător, pe 23 noiembrie, să se declanșeze un lanț de evenimente care să conducă la o creștere salarială, eventual din negocieri sindicale sau schimbări în politica companiei. Ar fi benefic să canalizezi o parte din acești bani în contul tău pentru economiile de pensionare sau, într-un plan de achiziții de acțiuni, în cadrul companiei.

Viziunea ta este practică; știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete pentru eforturile tale. Oamenii din jurul tău știu că faci lucruri repede și eficient, și este mai probabil să ai un contact mai strâns cu persoanele cu autoritate în domeniul economic. Nu este ceva de care să îți faci griji, deoarece, probabil, te vor lăuda sau vor recunoaște deschis performanța ta excelentă. Indiferent dacă o cauți sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni odată cu această recunoaștere. Acesta este modul în care funcționează afacerea, dar unii ar prefera să nu mai facă față nevoilor. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât unde ești acum, trebuie să fii dispus să oferi mai mult din tine în ceea ce faci în viață.

Horoscop lunar noiembrie 2019 Minerva Capricorn Sănătate. Prin dedicația și disciplina ta, poți constata că devii exemplu pentru alții. Cu influențele din această lună care te pun în lumina reflectoarelor, s-ar putea să fii în măsură să îi ajuți pe cei care au dificultăți în rutine de tipul antrenamentului, dietei sau schimbării efective a modului de viață. De fapt, dacă te bucuri de astfel de activități, antrenamentele la sală ar putea să ți se pară pline de satisfacții.

Chiar și așa, ar fi înțelept să nu te forțezi prea tare. În loc să faci mai multe lucruri deodată, permite-ți să te și relaxezii și să t și recuperezi. Te veți simți mai bine și te vei întoarce la rutina ta de zi cu zi.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top