Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Scorpion

Ultimul update: luni 4 noiembrie 2019 04:03 Data publicării: luni 4 noiembrie 2019 03:36

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Scorpion. Primele trei săptămâni ale lunii noiembrie inițiază pentru tine o fază introspectivă, ducându-te spre o căutare mai profundă a sufletului. Devi conștient de unele procese subconștiente, de dorințe secrete, temeri, ambiții și fantezii de care rareori ești conștient sau le recunoști. Dar, prin conștientizare, poți obține ceea ce dorești, mai degrabă decât să atragi circumstanțe nedorite sau să repeți inconștient modele de autodistrugere sau de auto-sabotare.

Pe 12 noiembrie, luna plină din Taur va scoate la lumină munca, sănătatea și rutinele tale. Fii atent la sănătatea ta. Dacă până acuma ai ars lumânarea la ambele capete, ai o șansă să te odihnești și să reflectezi de ce ai făcut-o. Este, de asemenea, o șansă pentru vindecarea fizică sau emoțională, astfel încât să poți plonja în conexiuni mai profunde.

Un ciclu se încheie, poate termini o lucrare sau îți schimbi rutina de fiecare zi. Ai încredere deoarec aceast lucru îți va elibera calea pentru a trăi cea mai bună viață și a-ți stimula pasiunea. Dacă viață ți-a fost inspirată de un vis, atunci dă-i spațiul și libertatea dorită. Nu poți avea toate răspunsurile, dar ai încredere în intuiția ta și în Univers. Ia lucrurile la rând și următorii pași îți vor fi dezvăluiți.

Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, iar luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, marchează începutul unui ciclu personal cu totul nou. Însă ciclul retrogradării lui Mercur care încă nu s-a încheiat, sugerează un proces de redefinire a identității tale. Acesta este începutul unui an plin de surprize. Intri în adevărata ta putere.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Scorpion Relațional. Stăpânul tău planetar, Pluto merge cred că a sosit ziua în care ai putea să-ți recuperezi viața sentimentală, fără nicio problemă. Dacă ai simțit acest lucru în ultima vreme, tranzitul te poate ajuta să pui totul la loc. Creșterea nu apare întotdeauna în forma în care crezi, așa că lasă ușa deschisă.

Există o energie greu de stăpânit cu Marte, celălalt stăpân al tău, în tranzit prin Balanță și ar putea ca rezultatul să fie o recompensă mică la cât de important este rezultatul muncii tale. Ești pe calea greșită sau pur și simplu forțezi lucrurile? Încercați să fi mai puțin agresiv.

Personalitatea ta se va releva cu putere atunci când soarele îți intră în Săgetător pe 23 noiembri și vei avea șansa să intri într-o nouă relație sau să resuscitezi o fostă iubire. Există argumente pro și contra pentru ambele scenarii, dar este distractiv să vezi unde duce o cale veche în loc să o iei una nouă.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Scorpion Profesional. Ceea ce a fost ascuns este dezvăluit, deoarece dintr-o dată ești confidentul unui șef, primești informații importante despre departamentul, echipa sau compania ta. Informațiile vor începe să se afișeze încă din 4 noiembrie, iar asta nu este o informație de ignorat. Culmea, se schimbă schimbarea și Universul îți dă înapoi ce este al tău. Este un moment bun pentru a-ți contacta foștii colegi care au schimbat locul de muncă sau cineva care te-a contactat în trecut.

În această lună pot apărea anumite provocări legate de transport când pleci într-o delegație sau în naveta de zilnică. S-ar putea să ai o anumită flexibilitate a programului dacă discuți despre asta cu șefii tăi. Acest lucru te poate ajuta cu venirea și plecarea de la locul de muncă.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Scorpion Financiar. Finanțele se îmbunătățesc pe parcursul lunii. Dacă ai un job în care faci parte dintr-o comisie sau ai propria afacere în servicii, poți face multe lucruri. Pe măsură ce Soarele intră în Săgetător, pe 23 noiembrie, poți să simți cum se desfac blocajele și vor apărea mai multe oportunități la ușa ta.

Nu este timpul să faci schimbări mari, cu consecințe la fel de mari. Nu uita, că nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă ai putea ajuta pe cineva dintr-un alt departament, cu o problemă specifică. Remușcările nu îți vor face nici un bine în această perioadă. Poate cel mai bun sfat pentru tine, în această lună, este să te abții și să nu ieși în evidență. Evită orice întâlnire care are ca subiet diverse bugete, cheltuieli sau alte chestiuni financiare. Dacă părerea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ceea ce trebuie să spui și nu lăsa loc de interpretări. O comunicare clară și concisă te va salva de alte greutăți.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Scorpion Sănătate. Cu Marte în opoziție cu Casa de sănătate și semnul pe care îl guvernează, Berbec, și care se deplasează prin zona spirituală, te poți elibera de situații care blochează fluxul de energie și provoacă un dezechilibru interior. Nu simți că trebuie să te forțezi, deoarece este posibil să nu fii la fel de energic ca de obicei. Calmează-te și ia lucrurile așa cum sunt.

O sănătate bună începe din interior, așa încât s-ar putea să constați că a petrece câteva ore la o sală de sport, poate fi o modalitate de a elibera o mulțime de mici blocaje care pot provoca rigiditate, dureri articulare sau o serie de alte dezechilibre.

Luna nouă, în Săgetător, pe 26 noiembrie, poate fi excelentă pentru a te lăsa de obiceiurile vechi și a începe să faci mai multe pentru îmbunătățirea sănătății tale.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *