Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – BERBEC

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – BERBEC Berbec. Începând cu luna noiembrie, intri într-un nou ciclu de relații, care îți cere să aprofundezi relația principală – cea cu tine însuți. Toate celelalte relații decurg din asta.

De asemenea, ia la cunoștință de relația cu autoritatea și sapă mai adânc în tine pentru valorile tale, în timp ce te eliberezi de percepția indusă de părinți legată de sex, angajamente, bani și căsătorie. Propia evoluție îți permite să renunți la vechile modele și să restabilești sentimentul de echilibru, cooperare și armonie în relații.

Anumite lucruri ar putea să te exalte și să te emoționeze pe măsură când are loc Luna Plină în Taur, pe 12 noiembrie. Conjunctura relațiilor tale îți prezintă alegeri neașteptate și poți avea ceea ce dorești. Rămâi detașat și evită să ai așteptări prea mari cu privire la modul în care o situație ți se va dezvălui. Chiar dacă înseamnă să te confrunți cu adevăruri dificile, ai încredere că ceea ce se întâmplă este clarificarea unor lucruri cum sunt stabilitatea, respectul reciproc, iubirea, intimitatea și relațiile reciproc avantajoase.

Soarele va intra în Săgetător pe 23 noiembrie, urmat de Luna Nouă în Săgetător, trei zile mai târziu, ducându-te și mai profund într-o relație intimă sau situație financiară. Mercur a retrogradat pe 31 octombrie, așa că există mai multe povești decât ai putea vedea cu ochii.

Ai mai multe de câștigat decât orice teamă că  va fi pierdere de timp, așa că dă drumul la emoții. Este șansa de a te elibera dintr-un cerc distructiv care te împiedică să aprofundezi intimitatea și să te deschizi către un flux financiar mai mare.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – BERBEC Relațional. Cu Pluto, în mers direct prin Capricorn, vei avea o mulțime de șanse să faci schimbări în viața amoroasă, dacă asta vei alege. Această energie care transformă tot ce atinge îți  arată ce este posibil dacă gândești în ritmul ei și să sapi adânc.

Venus care din 2 noiembrie și-a început călătoria prin Săgetător, în Casa a 8-a, astfel încât să nu mai fi la fel de dominant ca de obicei. Preferi să stai în fundal acum, așteptând ca cineva care-ți place să te observe. Dacă această abordare mai puțin obișnuită va funcționa în avantajul tău doar timpul o va spune.

Soarele intră și el pe tărâmul plin de aventuri al Săgetătorului, pe 23 octombrie, așa că vei folosi tehnici de seducție pe care doar ce le-ai deprins din Scorpion. Să fii subtil nu este obiceiul tău, dar se pare că lucrează foarte bine pentru tine acum. 

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – BERBEC Profesional. Oportunitățile de carieră vin prin alte persoane în noiembrie. Dacă îți cauți un loc de muncă vei găsi mai multe și chiar vei participa la interviuri serioase. Pentru întâlnirile programate după 18 noiembrie, poartă culori intense, mult roșu pentru a valorifica energia lui Marte în Sorpion. Acest lucru te va ajuta să faci conexiuni mai bune cu cei care te intervievează.

Dacă ai o afacere, ocazia de a fi remarcat de media este bună și va influența mersul acesteia. Gesturile pe care le faci pot fi reciproce într-un mod pozitiv. 

Munca devine mai intensă, în special către, sfârșitul lunii, când găsești lista de lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Cere ajutor, dar nu îl vei primi la fel de repede. Acest lucru te determină să te menți pe poziție și să delegi sarcini. Pătratul lui Marte cu Pluto tensionează lucrurile, la începutul lunii, mai ales atunci când nu mai vrei să faci totul singur. 

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – BERBEC Financiar. Nevoia ta de a comunica cu ceilalți este mai mare decât de obicei și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate că există o amenințare reală, care vine dinspre afacerea ta sau dinspre poziția pe care o ai la birou, ceea ce îți amenință serios veniturile. 

Trebuie să fii atent pentru ca să poți depăși răutatea unora care te poate răni chiar și acum. În ciuda a ceea ce pare a fi tristețe și obraznicie, ai lângă tine acei oameni pe care iubești gata să te sprijine când această perioadă devine dificilă. Legăturile strânse cu cei dragi vor lăsa să te simți mulțumit, aș spune într-un fel, așa că lasă-i să îți ușureze suferința dacă va ajunge la voi. 

 Dacă lucrezi cu clienții față în față, cum ar fi, de exemplu, să-i întâlnești acasă sau în altă parte, vei fi foarte ocupat dar vei avea satisfacții.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – BERBEC Sănătate. Deoarece Mercur, planeta care răspunde de sănătatea ta, s-a mutat în Scorpion, poate fi un apel pentru a lua în considerare o cură de dezintoxicare la nivel emoțional și fizic. Discuția vizând experiențele trecute, cu un terapeut sau consilier te poate elibera mult la nivel interior. În urma acestei eliberări, care implică una sau două zile de salate, fructe, sucuri și apă, poate face să te simți mai bine și să ai un ten luminos. Fii atent în perioada lunii pline, în semnul vecin pe 12 moiembrie și ușurează-ți programul sau bucură-te de răsfăț dacă poți.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top