Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Balanță

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Balanță. Te afli într-un nou ciclu personal, ai ieșit din cocon și acum zbori, cu aripile larg desfăcute. Noiembrie va face să fii tot timpul în mișcare, în diferite – literal și la figurat. O relație strânsă cu cineva  sau lipsa cuiva apropiat, te preocupă în această lună. Fii sincer cu privire la motivațiile care au dus la ruptură. Încearcă să reiei relația cu tine însuți/însăți și poți aprofunda conexiunile cu ceilalți. Relațiile ies la iveală pe măsură ce luna plină în Taur are loc în Casa a 9-a, a călătoriilor, a religiei și a studiilor aprofundate pe 12 noiembrie, reflectând un adevăr important pentru tine și îți aduce opțiuni care îți pot schimba viața.

Poți avea ceea ce dorești, dar fii cinstit și încurajează discuțiile deschise ca să poți regla unele lucruri din Trecut și pentru a ajunge adevărul care să te ajute să închizi cercul. Este sfârșitul unui ciclu, care îți permite să te eliberezi de tipare distructive și să aprofundezi legăturile cu cei care îți sunt alături. 

Când Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie și luna nouă are loc în același semn patru zile mai târziu, vei intra într-un nou ciclu de creștere în bunăstare emoțională și financiară, securitate și stima de sine. Pe măsură ce Mercur retrograd revine în mers direct, ciclul retrogradării continuă până pe 3 decembrie, acesta aduce informații care cer o reevaluare mai profundă a angajamentelor tale, a potențialului exprimat în diverse situați. Merită mai mult decât crezi, vei vedea!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Balanță Relațional. Nu este cea mai grozavă înțelegere atunci când Marte intră în Scorpion, pe 20 noiembrie, dar la fel ca în orice altă situație, te străduiești să faci ca lucrurile să funcționeze. Uneori trebuie să știi când să spui nu și când să spui da. Dacă ai pierdut prea mult timp pentru ceva care nu funcționează, este mai bine să mergi mai departe.

Efectul complicațiilor provocate de opoziția imprevizibilă dintre Mercur și Uranus din 19 noiembrie s-ar putea să nu le recunoști imediat, dar poți simți o tensiune incomodă în relațiile cu ceilalți. Te străduiești să păstrezi echilibrul în viața ta, dar uneori nu îl poți menține și astate incomodează. Nu renunța, dar nici nu pierde prea mult timp cu cineva care nu răspunde dorințelor tale. 

În sfârșit, vei primi câteva vești interesante în timpul sextilului Mercur – Pluto, de pe 25 noiembrie și este frumos să aștepți cu nerăbdare. Te-ai întrebat vreodată cum este să apară ceva neațteătat care să îți schimbe viața? Ei. Bine, acum este posibil să se întâmple!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Balanță Profesional. Marte este în Balanță, aducând o explozie de energie pentru a finaliza proiectele de pe masa de lucru. Este deosebit de bine dacă extinzi vreo afacere. Dacă lucrezi pentru altcineva, ai putea avea mai multe proiecte pe birou. 

Cred că este timpul să delegi din responsabilități folosindu-te de abilitățile de comunicare, nu de alta dar ai nevoie de ajutor cu volumul de muncă.

Drumurile profesionale ți se deschid la luna plină din 12 noiembrie. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau chiar a unei cariere, alta decât cea de până acum, poți să o faci în această lună. 

Ascultă-ți prieteni sau partenerul de viață pentru că ei te ajuta să îți descoperi talentele și abilitățile. Ei te po ajuta și să îți scrii CV-ul sau poate să îți actualizezi profilul pe site-ul de cariere.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Balanță Financiar. Ai putea avea și ceva mai mulți bani în buzunar luna aceasta, deoarece energia financiară este bună. Acest lucru vine la momentul perfect, deoarece poate exista o factură sau o cheltuială neobișnuită pentru a acoperi aproximativ jumătatea lunii. Este încă un semn, dacă vrei, că universul are grijă de tine atunci când ai nevoie.

Identifică funcțiile specifice postului în care ai putea îmbunătăți performanța, apoi ia măsurile care se impun pentru a deveni și mai bun. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, vei avea un efect, indirect, asupra performanței acelor persoane cu care împarți o relație de muncă. Colegii, șefii, mai mari și mai mici, își pot îmbunătăți activitatea prin intermediul tău, deoarece orice organizație sau colectiv este într-adevăr la fel de puternic ca și cel mai mic membru. Nu interpreta acest lucru ca pe un apel pentru a contesta sistemul actual! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Ai grijă dacă te stresezi și nu neglija să iei o pauză atunci când ai nevoie. 

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Balanță Sănătate. Obținerea unei vieți echilibrate ar putea fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine. Există șanse mari ca ultimele două săptămâni ale lunii să fie agitate dar o anumită idee, ar putea reduce stresul pe care îl resimți uneori.

Cu Neptun care își continuă călătoria prin sectorul sănătății și al nutriției, Universul te încurajează să îți faci timp pentru a te relaxa și a te reîncărca.

O practică precum meditația sau yoga te pot ajuta, de asemenea, să fi mai calm și să te bucuri de o mai mare liniște sufletească, situațiile de viață vor fi mai ușor de gestionat și te vei simți mai încărcat de energie.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top