Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător

04.11.2019
Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător. Noiembrie te aduce la o răscruce în călătoria ta spirituală, solicitându-ți să îți lărgești orizonturile și să explorezi oportunități profesionale atrăgătoare. După cum vezi, ai mai multă libertate și opțiuni decât îți imaginezi. Rămâi însă concentrat asupra imaginii de ansamblu și a unui obiectiv pe termen lung.

Îți este dezvăluit adevăratul drum pe care îl ai de urmat și poți face alegeri care te vor ajuta să mergi mai departe în călătoriea în care vei porni. După cum se spune, nu este important doar ceea ce știi, ci și pe cine știi. Faci conexiuni, ai prieteni și cunoști persoane care au fost pe drumul pe care îl parcurgi tu acum. Ele îți pot oferi sfaturi valoroase, pot chiar să deschide ușile pentru tine. O oportunitate ar putea fi ceva ce ți-ai dorit și la care ai sperat. Rămâi fidel integrității tale, caută cel mai înalt adevăr și poți obține un succes de care să fi cu adevărat mândru.

Când soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, urmat de luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, vei începe un ciclu cu totul nou în carieră, vei păși cu adevărat în lumea ta. Mercur care va ieși din retrogradare pe 20 noiembrie, sugerează informații noi care ar putea însemna reevaluarea alegerilor recente. Rămâi cu mintea deschisă și poți face descoperiri valoroase.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător Relațioal. Ciclul retrogradării lui Pluto este departe de a se fi încheiat. El ți-a oferit șansa de a reflecta asupra unor probleme importante din ultimele câteva luni, astfel încât atunci când atunci când a revenit în mers direct, ai avut posibilitatea să folosești unele dintre ideile care ți-au venit, în mod practic. Dacă le simți lucrând atunci așteaptă-te ca și viața sentimentală să treacă printr-o mare transformare.

Opoziția dintre Marte și Uranus, aduce, de asemenea, schimbări dar s-ar putea să nu fie din cele așteptate. Ai nevoie de libertatea ta acum mai mult ca niciodată și, în timp ce întâlnirea ar putea fi interesantă, aceast lucru nu se va întâmplă atunci când vei găsi, probabil, dragostea de lungă durată.

Este frustrant să încerci din greu,iar și iar, doar ca să eșuezi în pătratul separant dintre Marte – Saturn, pe 5 noiembrie, dar ai putea învăța multe din aceste experiențe dacă le-ai acorda atenție. Îți concentrezi energia pe lucruri sau pe oameni greșiți? Încearcă să lucrezi cu tine înainte de a încerca să faci parte dintr-un cuplu.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător Profesional. S-ar putea să ai parte de o promovare luna aceasta sau s-ar putea să apară unele modificări în departamentul în care lucrezi și care să te conducă la o nouă poziție și poate la noi sarcini. Poate fi începutul unei creșteri a carierei pentru următorii câțiva ani. Este bine să ai întâlniri ocazionale, la o cafea, cu colegii de muncă pentru a face conexiuni necesare.

S-ar putea să fie nevoie de un exament pe care trebuie să îl promovezi pentru jobul tău sau o anumită certificare care necesită finalizarea în această lună. Marte va fi în Balanțăpână pe 19 noiembrie iar din 20, va intra în Scorpion, în Casa carierei. Ar fi bine să te asociezi cu cineva care te poate ajuta să finalizezi documentele. Dacă lucrezi în afara casei, asigură-te că faci o copie de siguranță a materialelor și, de asemenea, ai grijă la calculator și alte echipamente cu care lucrezi. Spun asta, deoarece ai echipamente de valoroare conectate la aparate de protecție la fluctuații de tensiune sau la fulgere. Acest lucru îți poate salva datele și îți poate economisi timp.

Luna nouă de pe 26 noiembrie oferă un nou început la locul de muncă. Acesta poate fi un proiect nou sau un sistem informatic nou. Ar putea exista o schimbare în managementul superior care afectează întreaga cultură instituțională.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător Financiar. Deoarece obișnuiești să mergi peste tot în lume, se produce și o uzură a potențialului de a te transforma. O anumită deziluzie, cu semenii, superiorii sau cu altcineva apropiat, nu te lasă să dormi. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună de creștere șievoluție! Crești spiritual, intelectual și moral deoarece a venit timpul recoltei.  Este ca și cum Unversul te-ar ajuta într-un fel nedetectabil, subtil. Întâlnirea cu un profesor din liceu va fi plină de satisfacții. Luna precedentă ai avut o mulțime de căderi și de reveniri, ei bine, luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale vor fi stabilite direct, deoarece trebuie să înțelegi de ce au nevoie de tine, cei din jur.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Vărsător Sănătate. S-ar putea să descoperi că energiile tale sunt cel mai bine canalizate dacă te plimbi sau faci drumeții în natură, înot sau exerciții blânde. Prin echilibrarea fluxului de energie în întregul corp, te vei simți mai motivat, mai vital și mai capabil să-ți îndeplinești sarcinile de zi cu zi.

Într-o altă notă, cred că avenit timpul să te eliberezi de emoțiile adânci și să rezolvi rațional probleme complexe de relație. Dacă ești blocat în sentimente toxice, perioadele zilnice de eliberare a acestor emoții pot avea un impact uriaș și pozitiv asupra modului în care te simți dar și asupra succesului în viață.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *