Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Fecioară

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Fecioară. Pe măsură ce intri în luna noiembrie, te afli într-un nou ciclu de creștere financiară, emoțională și a stimei de sine. Angajamentele financiare și emoționale evoluează, într-un ritm alert. La fel de neputincios cum te-ai simțit, tu ești cel care deține cărțile indiferent de situație. Pe 12 noiembrie, luna plină în Taur aduce o șansă de a-ți revendica puterea.

Dacă ai combătut sentimentele de abandon, de trădare sau de frica de pierdere într-o relație ai șansa să pui capăt acesteia chiar dacă doare. Nu îți fie frică, nu pierzi nimic sau pe nimeni care este în grija ta, dar este o șansă să te eliberezi de ceva distructiv.

Ai puterea de a alege undeși în ce îți investești timpul, dragostea, banii și energia. Fii corect, fii fidel valorilor tale și valorizează-te deoarece poți investi în parteneriate reciproc avantajoase.

Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, urmat de luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, favorizând comunicarea și aducând noi informații la lumină. Însă stăpânul tău planetar, Mercur este retrograd până pe 20 noiembrie, sugerând că există mai multe povești decât poate vedea ochiul. Lasă-te în voia simțurilor și un adevăr mai profund îți poate fi dezvăluit.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Fecioară Relațional. Ești foarte intuitiv, ca să nu mai vorbim de ce simți și intuiești, de când Mercur a intrat în Scorpion, pe 3 octombrie. Acum, că este și retrograd, a sosit momentul să faci tu investigații romantice. De ce să lași pe cineva să aibă ultimul cuvânt, când poți să afli anumite lucruri, online ?! Nu există niciun motiv să nu fi în siguranță atunci când întâlnești pe cineva nou.

Sextilul Mercur – Saturn, primul în Casa a 3-a a comunicării, cel de-al doilea în Casa a 5-a a iubirii, a creativității și a distracțiilor, te ajută să iei decizii importante legate de dragoste. Doar pentru că ceva nu a funcționat în trecut, nu înseamnă că nu va funcționa în viitor. Încercați să înlocuiești acele gânduri negative cu unele mai pozitive.

Pătratul stresant Marte – Pluto îți cere să ai pregătită o apărare bună, deoarece poți fi acuzat de ceva ce nu ai făcut. Nu este deloc amuzant să afli că cineva nu a fost mulțumit de tine sau de comportamentul tău, dar oare chiar ai făcut cu adevărat ceva rău? Nu poți judeca înțelegerea altor persoane.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Fecioară Profesional. Plata pentru un loc de muncă vine prin. Dacă lucrați la un loc de muncă contractual, este posibil să aveți ocazia să semnați din nou cu această companie. Cântărește punctele bune și punctele rele ale contractului de muncă pentru această companie înainte de a te înscrie pentru încă șase luni la un an.

Aceasta este o perioadă de venituri puternică pentru tine, mai ales după 3 octombrie, când Marte se mută din Fecioară și în Balanță. Este posibil să aveți bani care vin din mai multe surse. O agitație laterală vă poate plăti o sumă surprinzătoare de bani sau poate prezenta un potențial mare. Dar înainte de a renunța la jobul dvs. de zi, luați în considerare perioada anului. Aceasta poate fi doar o creștere sezonieră.

Luna plină în Berbec pe a treisprezecea aduce unele provocări cu asigurarea companiei sau cu alte avantaje. Este posibil să fie nevoie de atenția dvs. la documente. Este posibil să fie schimbări pe care trebuie să le adresați pentru a obține beneficiile complete pe care le meritați în viitor. Dacă nu primiți o notificare despre acest lucru până la jumătatea lunii, adresați-vă personalului dumneavoastră HR sau investigați modificările de beneficii pe site-ul web al companiei.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Fecioară Financiar. Veți avea multe de-a face cu dvs. în față și cea mai mare parte se va ocupa cu bani; achiziționând cât mai repede posibil și cheltuind cât mai puțin puteți scăpa de cheltuieli fără a vă compromite compania sau dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a răspândi cuvântul despre afacerea sau industria dvs., nu vă feriți de site-urile de rețele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. Evitați numerar rapid sau alte scheme de câștig de bani. Știți că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum se presupune și nu doriți un fals sentiment de securitate care să vă facă să vă plângeți.

Nu te întoarce, nu îți dorești propriile hotărâri, ci mergi mai departe cu precauție Știți deja ce funcționează cel mai bine, acum este momentul să vă puneți în acțiune cunoștințele. Continuați în mod sensibil și păstrați-vă sfatul cât mai mult posibil.

Sănătate. Alimentarea nervilor poate fi una dintre modalitățile mai bune de a vă stabiliza energia și de a vă pune la sol. Mâncarea peștilor uleioși sau a lua suplimente care îți pot hrăni și susține sistemul nervos poate fi de asemenea de ajutor.

În plus, găsirea modalităților de canalizare a excesului de energie poate fi esențială. Sporturi de orice fel v-ar putea ajuta să sorbiți o parte din statica care vine din efectuarea multor lucrări la computer.

Însă, concentrându-vă pe sectorul dvs. intelectual, este posibil să faceți mult mai multă muncă mentală, astfel încât alimentele creierului pot fi esențiale pentru a vă menține alertă și a vă permite să vă concentrați.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Tina

    2019-11-04T11:05:44+02:00 at 11:05

    Parca ar fii traduse cu google translate.
    Ma intreb cine a formulat aceste fraze…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top