Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Pești

04.11.2019
Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Pești

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Pești. Viața evoluează profund în noiembrie, cerându-ți să transferi controlul într-un angajament financiar sau intim ori într-o situație în care să nu simți controlul. Indiferent dacă este vorba despre o situație personală sau financiară, ai mai multă libertate și putere decât crezi. Dar cheia negocierilor se va concentra pe un obiectiv comun, pe termen lung.

Pe măsură ce luna plină are loc în Taur se aliniază pe 12 noiembrie, o situație ajunge la punctul trminus, prezentându-ți opțiuni de viață neașteptate dar și oportunități profitabile. Situația s-ar traduce cam așa – renunțarea la un anumit control, în timp ce îți clarifici valorile și poți alege unde să îți investești timpul, banii, dragostea și energia. Negociază aranjamente reciproc avantajoase.

Când Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, urmată de luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, te vei elibera de o situație stresantă, pornești într-o nouă călătorie și ai o perspectivă nouă. Revenirealui Mercur în mers direct pe 20 noiembrie, sugerează și pentru tine, ceea ce sugerează că vor apărea noi informații. Nu este prea târziu pentru a-ți reevalua cursul, dar evită judecata prematură. Fii cu mintea deschisă, fii modest și înțelept, rămâi deschis pentru a învăța și poți afla tot ce trebuie să știi.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Pești Relațional. Pluto este în mers direct, aducându-ți în față ochilor, clar, obiective romantice. Acum că poți vedea ce ți-ar putea aduce viitorul tău, ești mai nerăbdător ca niciodată să mergi mai departe. Profită de ocazia de a învăța din greșelile trecute pe măsură ce te îndrepți spre ceva mai pozitiv și mai satisfăcător.

Tonul vocii tale este plăcut și vocea îți este blândă în timpul tringonului Mercur – Neptun din 14 noiembrie, așa că acesta este momentul perfect pentru a-ți comunica sentimentele cele mai intime. Lasă-l/-o cu gura căscată ca să știe exact ce îi lipsește dar fă-o în cel mai subtil mod posibil. 

Pătratul stresant Venus și Neptun din 12 noiembrie, te face să te gândești cu adevărat la ceea ce îți lipsește, dar cu cât încerci să îl/o surprinzi, cu atât vei eșua. Este timpul să schimbi lucrurile. Nu îți fie frică să faci prima mișcare dacă știi că șansa de respingere este mică, așa că încearcă să afli ce simte cineva despre voi înainte de a merge mai departe. 

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Pești Profesional. Există câteva oportunități în privința afacerilor, întrucât Mercur este în Scorpion și îți indică direcția. Alții îți pun acum la dispoziție, resursele. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în vânzări sau ceva bazat pe comision, te poți interesa și chiar poți primi o ofertă. Sau în domeniul medical, ai, de asemenea, noroc în această perioadă. Dacă dorești să faci câteva schimbări, dă-i drumul și fă-o. Cei care lucrează pentru guvern pot vedea că volumul de muncă crește. Este posibil ca aceasta să facă parte dintr-o mică creștere obișnuită, cu caracter sezonier, chiar dacă cere mai multă muncă decât de obicei.

Aveți grijă când trimiteți mesaje pe e-mail în această lună, mai ales când Venus începe să se opună Nodului Nord pe 17 noiembrie. Dacă le trimiți de pe un dispozitiv personal, cum ar fi laptopul sau calculatorul de acasă ori de pe vreun telefon performant, acest aspect poate face ca neașteptatul să se întâmple. Mesajul ar putea ajunge la o adresă greșită.

Dacă deți propria afacere sau ai ceva pe cont propriu, ai șanse mari să îți crească veniturile în această lună. Este posibil să îți extinzi linia de produse sau să atragi clienți noi.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Pești Financiar. A sosit momentul să îți demonstrezi încă odată abilitatea în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau afacerile în care sunt implicați oameni pe care îi cunoaști, vor dori să se implice. Acum este momentul pentru a face un împrumut mic unui prieten sau pentru a cere un împrumut dacă se întâmplă că ai nevoie de mai mulți bani. 

Deși știi să îți investești banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai niciun control asupra vieții și în acest moment, unele probleme de sănătate ar putea să te îngrijoreze. Trebuie să te adresezi medicului imediat și să nu mai aștepți niciun moment, este timpul să folosești asigurarea companiei. Fă-ți, cât mai rapid, o programare. În această fază ar putea apărea o moștenire care îți provoacă emoții amestecate cu tristețe dar și de ușurare.

Sănătate. Deși în casa de sănătate nu este concentrată nicio aglomerare de planete, stăpâna casei care este Luna, petrece destul de mult timp în sectorul schimbărilor și transformărilor. Acest lucru sugerează că modificarea tiparelor convingerilor legate de ceea ce simți este posibilă pentru tine și te-ar putea ajuta să menți o dietă sau să obți fotma corpului pe care l-ai dorit întotdeauna. Dacă însă, te chinui să-ți accepți corpul așa cum este, atunci modificarea convingerilor tale te poate ajuta să te privești și să te accepți exact așa cum ești, ceea ce te poate scuti de multă presiune internă. Influențele cheie sugerează că ar trebui să asculți ceea ce îți dorești pentru tine în loc să respecți așteptările pe care ceilalți le au de la tine.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *