Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Taur

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Taur. Intri în octombrie, într-un nou ciclu de muncă, sănătate, rutină cotidiană și viață și ești în plin proces de găsire a echilibrului și vindecare acolo unde ai cel mai mult nevoie.

Pe de altă parte, este un moment de cotitură puternic în ce privește propria educație, în a învăța să îți revendici puterea de a relaționa cu ceilalți de la egal la egal. Nu îți fie teamă să ceri ajutor, dar evită așteptările prea mari cu privire la locul de unde vine acest ajutor. Dacă vrei muncă în echipă, fii un jucător de echipă. În această lună, partenerii sunt împovărați cu un volum mare de muncă, ceea ce înseamnă că uiți de slăbiciuni, înveți să faci compromisuri și să te ocupi când poți de altele mai degrabă, decât să iei lucrurile personal.

12 noiembrie marchează Luna Plină în Taur, provocându-te să cobori în tine o mai profundă reflecție de sine. Te afli în plin progres cu o relație, iar profunzimea emoțiilor tale te-ar putea surprinde. Există cineva în viața ta care îți mângîie sufletul, numai că acest lucru ar putea aduce la suprafață probleme legate de încredere și de abandon, adânc înrădăcinate în tine. Conștientizează faptul că te poți vindeca și elibera de tiparele care te-au împiedicat să aprofundezi legăturile.

Pe măsură ce Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, urmat apoi de luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, relațiile tale se mută la nivelul următor. 

De asemenea, Mercur care este retrograd din 31 octombrie, îți va aduce informații care vor arătă că există mai mult decât ochi. Ai răbdare și nu sări direct la concluzii. Păstrează deschise canalele de comunicare și poți face descoperiri interesante legate de tine și de ceilalți.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Taur Relațional. Cum instinctualul Marte este în Balanța, atmosferă liniștită îți permite să simți iubirea într-o atmosferă controlată și mai subtilă. Nu te grăbi să faci dragostea acum, chiar dacă ești încă extrem de motivat să obți ceea ce dorești. Compromisul este esențial.

Imprevizibilitatea opoziției Marte-Uranus din 12 noiembrie te face să nu știi cum să procedezi, dar nu este cel mai rău lucru din lume. Ai o mulțime de opțiuni romantice, dar faptul că ai prea multe opțiuni îți poate da ăntradevăr, dureri de cap. Fii prudent.

Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie și s-ar putea să trăiești emoții intense în timpul unei neînțelegeri cu cineva pe care nu îl cunoști foarte bine. Te întrebi dacă ai dreptul să fii gelos sau să ai resentimente fără niciun motiv. Uneori, există mai multe întrebări decât răspunsuri, mai ales când este implicat Marte și neîncrederea în sine.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Taur Profesional. Zilele de muncă este în evidență și realizezi că ești printre cei mai buni oameni la serviciu. Dar unul dintre colegi poate pleaca într-o altă dimensiune pe negândi-te bulversându-te. Gândește-te că a fost un om bun și de ajutor mai degrabă, decât să lăcrimezi. 

Pe măsură ce Venus face o inconjuncție de o zi cu Nodul Nord pe 20 noiembrie, ai putea avea probleme cu un nou sistem informatic care nu funcționează așa cum s-a spus. Dacă îți dai demisia din cauza asta, gândește-te la repercusiuni. 

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Taur Financiar. Este o perioadă de schimbare pentru tine și nu par a fi doar mici schimbări sau schimbări nesemnificative; modul în care ai de-a face cu colegii, s-ar putea schimba din cauza unor evenimente recente, bune sau rele. O investiție legată de afaceri poate aduce profit în jurul lunii pline la jumătatea lunii noiembrie. 

Unele tensiuni mentale generate de dificultățile financiare îți vor crea un stres mai mare în această perioadă, decât ți-ai dori. Plățile neefectuate, cecurile neachitate, beneficiile sau salariile întârziate îi face pe unii să fie ostili. Nu întârzia cu plățile către alții pentru că și tu dorești să fii plătit la timp pentru serviciile prestate. Energia pozitivă și ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce este potrivit pentru tine, de obicei și oamenii implicaâi îți vor face viața mai ușoară. Nu trebuie să te aștepți la ceva extraordinar, dar toate se pot întâmpla acompaniate de o mare recunoștință când va veni momentul. Asta nu înseamnă că ar trebui să îngreunezi viața persoanelor dependente de tine sau a altora mai mult decât trebuie.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Taur Sănătate. Se pare că ești într-un moment de top anul acesta în ceea ce privește sănătatea și starea de bine. Cu accent pe această zonă, există timp și pentru a-ți stabili intențiile pentru luna viitoare. De fapt, dacă îți notezi obiectivele de sănătate și le revizui zilnic, s-ar putea să fii surprins de cât de repede le poți atinge. Totuși, modificările stării de sănătate și a alimentației,  au efecte puternice asupra ta, în bine sau în rău, după cum ai acționat și continui să o faci. Există indicii puternice și pentru alte modificări.

Este posibil să găsești mai mult confort digestiv în smoothie-uri de fructe sau de legume, și mai puțin în mâncarea tradițională. Disciplina este însă, cu siguranță, cheia care te va ajuta să arăți grozav și să te simți și mai bine.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top