Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie - Chiron retrograd dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 – Lună neagră

Horoscop Minerva pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020. Se anunță multe vești bune și pe lângă tensiunea legată de starea de urgență care ne dă  bătăi de cap, Lun Neagră își face și ea simțită prezența.

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

Minerva ne prezintă horoscopul pentru săptămâna în curs

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec

Dacă te-ai gândit să faci o călătorie, va trebui să o amâni pentru o perioadă nedeterminată și încearcă să nu îți faci planuri. Ia în serios orice informație despre limitarea programelor de zbor sau anularea unor zboruri pentru că reflectă o situație reală.

CITESTE INTEGRAL Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec – Luna neagră aduce lumină

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur

Sesizezi că cineva sau ceva nu este în regulă, dar nu-ți dai seama precis despre ce este vorba. Informația s-ar putea răspândi rapid așa după cum toată lumea își va imagina ce este mai rău. Ascultarea știrilor nu aduce probabil și sentimentul de corectitudine; cu toate acestea, ești curios și tu. Colegii tăi vor experimenta, probabil, un amestec de ușurare și dezamăgire atunci când aceast lucru devine explicit. Misterul se rezolvă! 

CITEȘTE INTEGRAL: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 TAUR – Misterul se rezolvă

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni

Ai putea avea niște documente de făcut săptămâna aceasta, ceea ce ar putea fi o mare diferență pentru viitorul tău financiar. Putem vorbi despre un contract, o soluționare sau un anumit acord. Oricare ar fi, trebuie să soliciți asistență înainte de a o pune în practică. Limbajul poate fi dificil de înțeles și este posibil ca unele dintre clauze să nu ți se pară potrivite. 

Citește integral: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni – Ești pus pe harță

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Rac

Studiul psihologiei ți s-ar putea arăta deosebit de atrăgător săptămâna aceasta, dacă tot trebuie să stai acasă. Unele descoperiri despre care ai auzit, ar fi putut să îți stârnească interesul și te-ar putea trimite la bibliotecă pentru a găsi cărți cu acest subiect.

Citește integral: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Rac – Fii îndrăzneț 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Leu

Științele oculte – alchimia, numerologia și astrologia, ar putea să fie ademenitoare, asemenea cântecului unei sirenă pentru sufletul tău. Îți place să te gândești la tine ca la un om cu picioarele pe pământ și realist, dar săptămâna aceasta ai putea găsi așa-numitele câmpuri nerealiste ale cunoașterii, irezistibile. De asemenea, vei avea chiar un har special aplicându-le. Citești și exersezi. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

Citește integral: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Leu – Este o săptămână minunată

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Fecioara

Săptămâna următoare poate aduce o transformare a stării de fapt. Conjuncția Chiron – Lilith în Casa a 8-a sectorul schimbărilor profunde, este o posibilitate. Dacă ai dorit să îți continui munca chiar și de acasă, lucrurile pot veni într-o ordine așteptată pentru a face ceea ce vrei să faci. S-ar putea ca ele să fie legate de finanțe, de o relație pe termen lung sau de dorința de a schimba ceva la tine ca persoană.

Citește integral: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 FECIOARĂ Totul vine pe tavă

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Balanță

Interesele profesionale sunt susținute de siguranță, de intuiție și de imaginația fertilă săptămâna aceasta. Scrisul, vorbitul sau artele dramatice ar putea fi implicate. Dacă cariera ta implică comunicare sub orice formă, vei capta interesul multor persoane. Nu de alta dar ești dispus să riști și să dezvolți o platfoma de lucru online.

CITESTE INTEGRAL: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 BALANȚĂ – Revoluție majoră în viața ta

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Scorpion

Nu este săptămâna în care musai să fii atent la hârtiile cu care lucrezi, cât mai de grabă ești îngrijorat pentr resursele financiare. Adevărat, statul în casă poate face ca procesele mentale să fie mai lente decât de obicei și s-ar putea să descoperi că ești ușor neatent. Dispoziția ta este departe de a fi una grozavă, așa că ar fi o idee bună să aștepți câteva zile înainte de a face față altor sarcini. Dacă lucrarea este urgentă, cere ajutor. Vei putea să te concentrezi mai bine dacă faci acest lucru.

CITEȘTE INTEGRAL: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 SCORPION – Cere ajutor

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Săgetător

Comunicarea cu colegii de muncă este posibil să fie săptămâna aceasta aproape inexistentă. Nu este momentul pentru a începe negocieri contractuale online sau alte discuții care ți-ar putea afecta viitorul major. Starea de spirit prevalentă este scăzută, deci orice decizi iei săptămâna aceasta, nu uita că ești apt să reflectezi la orice dispoziție. Cel mai bine ar fi să aștepți câteva zile până când toată lumea va fi într-un stare de spirit mai bună. 

CITEȘTE INTELGRAL: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 SĂGETĂTOR – Bani mai mulți

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Capricorn

Nu ți se pare corect că volumul de muncă a crescut în ultimele zile. Nu te deranjează că ai sarcini de îndeplinit, cei de la birou se așteaptă să finalizezi noul buget și să avansezi și soluțiile pe care situația o impune. Fă-le cu ajutorul altor colegi, dacă poți. 

Citește integral: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 CAPRICORN – Ia decizii cu sufletul

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Vărsător

Munca la proiecte care necesită imaginație și sensibilitate ți-ar putea ocupa foarte mult timp. Ar putea implica unele cercetări aprofundate. Această puternică fază te încurajează să lași orice îndoială cu privire la abilitățile tale, să treci dincolo de frici și să îndrăznești să faci un pas înainte. Doar pentru că nu ai făcut niciodată un anumit lucru, nu înseamnă că nu îl poți face sau că nu vei avea succes. Fă acești primi pași cu încredere, iar siguranța de sine se va dezvolta în mod natural, în următoarele săptămâni. Pentru tine introspecția este o adevărată mană cerească. Dezvolți mecanisme de apărare și logice care te ajută să acționezi.

Citește integral: Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 VĂRSĂTOR – Oportunități interesante

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Pești

Ai putea schimba vorbe de dragoste și de alint, cu un partener romantic. Unul dintre voi ar putea chiar să scrie o melodie sau un poem pentru celălalt. Poate fi o experiență extrem de benefică, vindecătoare și transformatoare și, prin urmare, vă poate face pe amândoi să vă simțiți foarte bine. 

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top