Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 VĂRSĂTOR – Oportunități interesante

30.03.2020
Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 VĂRSĂTOR – Oportunități interesante

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Vărsător. Munca la proiecte care necesită imaginație și sensibilitate ți-ar putea ocupa foarte mult timp. Ar putea implica unele cercetări aprofundate. Această puternică fază te încurajează să lași orice îndoială cu privire la abilitățile tale, să treci dincolo de frici și să îndrăznești să faci un pas înainte. Doar pentru că nu ai făcut niciodată un anumit lucru, nu înseamnă că nu îl poți face sau că nu vei avea succes. Fă acești primi pași cu încredere, iar siguranța de sine se va dezvolta în mod natural, în următoarele săptămâni. Pentru tine introspecția este o adevărată mană cerească. Dezvolți mecanisme de apărare și logice care te ajută să acționezi.

De asemenea, ai putea avea o percepție mai adâncă asupra înțelegerii și dezvoltării de sine, deoarece un aspect puternic te poate ajuta să treci dincolo de limitările tale și să îți creezi un alt viitor, mai îndrăzneț și plin de potențial. Perspectivele pe care le obți în această săptămână și nu numai, pot duce la oportunități interesante.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Vărsător Relațional

 Poate fi o săptămână minunată pentru toate tipurile de activități legate de relații și de talente artistice de orice fel. S-ar putea ca în timp ce să promovezi arta altcuiva, iubirea să se repeadă la tine. S-ar putea să simți cum ceva special la prima vedere și deși este on line povestea, o compatibilitate naturală. 

La începutul săptămânii luna în Gemeni, să îți ofere o perspectivă nouă asupra noțiunii de întâlnire. Adoptarea unei abordări spontane poate rezolva lucrurile.

Trigonul Venus-Jupiter face legătura între bani și romantism și aduce dispoziția de a petrece o parte din timp asigurându-te că s-ar putea naște o relație de aici. Știi ce să faci acasă ca să nu te plictisești așa că încearcă să nu-ți faci griji pentru vreo factură sau cine va plăti la final.

Ai un magnetism propriu asupra cuiva și este greu de ignorat în timpul trigonului Venus-Pluton. Ești atras de ea/el sau ești doar nerăbdător să rezolvi misterul din jurul situației. Dar până la urmă, crezi că mai contează?! 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Vărsător Profesional

 În ultimele săptămâni, ai primit dezinformări cu privire la ceva care este important și vital pentru tine la locul de muncă. Datorită limpezii atmosferei, adevărul iese la iveală și poți lucra constructiv cu acesta.

Săptămâna marchează începutul unui ciclu de patru săptămâni în care vei face bilanțul  recompenselor sau eșecurilor tale. Este o perioadă foarte intensă pentru tine, așa că pregătește-te pentru evaluări și schimbări majore.

De asemenea, este momentul pentru a acționa, chiar dacă îți este dificil sau înfricoșător. Deciziile pe care le iei în favoarea unei vieți mai sănătoase vor fi benefice. Aspectele pot aduce la suprafață emoții puternice. Un coleg mai în vârstă sau mai experimentat îți poate indica direcția corectă. Totodată sunt posibile confruntări puternice.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Vărsător Financiar

 Ai o abilitate neobișnuită de a prezice viitorul când vine vorba despre bani. Știi când lucrurile vor merge bine și când nu. Acum este posibil să fii și mai senzorial decât de obicei. Ca atare, este o idee bună să scoți niște bani în plus pentru distracția pe care vrei să o ai alături de prieteni și familie sau de unul singur, ca să achiziționezi un dispozitiv high tech pe care îl dorești de mai mult timp. Ai capacitatea să vizualizezi ce faci cu banii, pe măsură ce economisești în mod regulat.

Anunță-ți planurile și vei fi mulțumit de rezultatele auto-promovării. Dacă tot ești acasă pcupă-te și de reparațiile pe care le ai de făcut în casă și pe care le poți face singur. 

Noile oportunități de afaceri vin din lumea virtuală, săptămâna aceasta. Bugetul și investițiile sunt esențiale. Acesta este un moment bun pentru a pune în practică un plan pentru o inovație în afaceri și pe care îl ai de ceva timp în minte. Fii afirmativ și comunică cu colegii, chiar dacă doar telefonic sau online. Este un moment favorabil pentru atingerea obiectivelor, astfel încât să afișezi încredere în tine și în planurile tale.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Vărsător Sănătate

 Modul tău de comunicare continuă să fie puternic. Concentrarea asupra organismului săptămâna aceasta, te conduce spre o problemă cu picioarele! Se spune că oriunde pui piciorul, pasul indică direcția în care te vei îndrepta. Aspectul îți cere să fii hotărât și să faci tot ceea ce spui. Este o zi minunată pentru a alege să faci o serie de exerciții acasă, dacă tot ești consemnat la domiciliu, și să te gândești cu adevărat la expresia ești ceea ce mănânci.

Articolul continua dupa publicitate

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI