Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec – Luna neagră aduce lumină

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec. Dacă te-ai gândit să faci o călătorie, va trebui să o amâni pentru o perioadă nedeterminată și încearcă să nu îți faci planuri. Ia în serios orice informație despre limitarea programelor de zbor sau anularea unor zboruri pentru că reflectă o situație reală.

Luna în Gemeni, de marți, un semn cu care ai afinitate, este cu siguranță cea mai bună zi pentru tine și o oportunitate excelentă ca să începi munca pentru atingerea obiectivelor care îți sunt dragi. Ia în considerare să faci o listă cu intențiile pe care le ai. Chiar dacă renunți la listă, poți fi surprins de câte dintre ideile scrise, se materializează. 

Conjuncția separantă dintre Chiron – Lună Neagră și ar putea aduce la lumină o rană veche. Este momentul să vorbești despre ea cu cineva din familie, cu partenera/ul sau cu un vechi prieten. Poate că deschizându-ți sufletul te va ajuta să simți ca și cum ți-a fost luată o povară de pe umeri. 

Până pe 4 aprilie Venus își continuă călătoria prin Taur, apoi face trigon cu Jupiter și cu Pluton la sfârșitul săptămânii. Dorințele tale ar putea fi îndeplinite în acest moment.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec Relațional

 Ești frământat do serie de decizii care se iau independent de voința ta și cărora nu te poți împotrivi. Așa că dacă ți se spune să lucrezi de acasă fă-o, fără să intri în conflict însăcu familia. Imaginea publică și socială poate cauza o problemă cu persoana iubită. Acest lucru poate fi depășit doar vorbind, și, de asemenea, făcându-vă timp pentru vă asculta reciproc. Tot ce are nevoie este perspectiva corectă, iar înțelegerea va predomina.

Două conjuncții importante, între Saturn și Marte și Jupiter și Pluto, la începutul săptămânii te aduce în dispoziția de a reflecta asupra iubirilor trecute. Întrebarea este: ar trebui să acționezi asupra sentimentelor care încă există pentru un fost?

Luna în Gemeni în prima parte a săptămânii te încurajează să-ți urmezi instinctele, mai ales dacă te conduc într-o direcție nouă. Există multe de explorat odată ce ai dat drumul așteptărilor anterioare!

Trigonul dintre Venus și conjuncția Jupiter – Pluto evidențiază momentele intime și te face să-ți amintești un prim sărut sau o perioadă specială vorbind cu o persoană proaspăt cunoscută. Nu e bine să trăiești din amintiri!

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec Profesional

Nu lua nicio decizie cu de la sine putere. Lucrurile se vor încurcate datorită cuiva care ar prefera să-l crezi pe el sau pe ea, decât să creazi realitatea faptelor. Dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, probabil așa și este. Verifică faptele singur.

Acum poți face față rezultatelor deciziilor impulsive din trecut. Responsabilitățile familiei și obligațiile de muncă te pot atrage în două direcții diferite. Este important să faci față tuturor. Aspectele pot aduce provocări emoționale sau un flirt cu cineva de pe FB. Asigură-te că orice tehnologie sau vehicule pe care le folosești sunt în verificări în această perioadă când foarte multe sunt limitate. Fii modest și nu răspândi zvonuri, nici măcar pe Internet.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec Financiar

Îți place să rezolvi lucrurile care îți apar în cale, mai ales încăpățânat cum ești, poți face orice și să fii un jucător de echipă grozav chiar dacă lucrezi de acasă. Cu un aspect care te susține dar care afectează căsătoria și relațiile serioase, este posibil să fie acum vorba despre lucruri personale pe care abi acuma, că stai acasă să le afli. Influxuile planetare aduc un echilibru perfect între acțiune și creativitate. Nu este un moment rău pentru a lansa un nou efort, așa că apucă-te de treabă!

Lasă-ți carisma să se afișeze într-un grup social nou online. În toată această emoție socială nu uita să te conectezi cu lumea de acasă. Ai grijă și cu obiectele de valoare pe unde le pui deoarece există un risc să le rătăcești. 

Apar unele probleme din trecut dar și probleme de confidențialitate în această săptămână. Rezolvă problemele vechi care pot fi rezolvate cât mai repede. Fii atent la ce spui, acasă și la serviciu. Chiar dacă trăiești în trecut și nu permite trecutului să-ți determine viitorul. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec Sănătate

Este timpul să te gândești la sănătatea ta. De obicei, petreci prea mult timp îngrijorat de reacția corpul tău și de fiecare durere pe care o ai. Sau poate că nu te interesează și sfârșești prin a te neglija. Săptămâna aceasta dacă tot stai acasă, caută informații pe Internet despre ce înseamnă un organism sănătos. 

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top