Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni – Ești pus pe harță

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni. Ai putea avea niște documente de făcut săptămâna aceasta, ceea ce ar putea fi o mare diferență pentru viitorul tău financiar. Putem vorbi despre un contract, o soluționare sau un anumit acord. Oricare ar fi, trebuie să soliciți asistență înainte de a o pune în practică. Limbajul poate fi dificil de înțeles și este posibil ca unele dintre clauze să nu ți se pară potrivite. 

Dacă simți puțin că te miști datorită unui prieten, nu o lua prea în serios. Este posibil să aibă probleme de rezolvat, iar acesta ar putea fi o modalitate de a renunța la vise. Odată cu Luna din sectorul comunicării face un trigon cu Chiron, propulsând energia vindecătoare a acestuia, ceea ce poate fi o ocazie să duci prietenia la un nivel mai profund. 

În general, luna din sectoarele sociale este un moment excelent pentru a te deplasa în cercuri noi și pentru a explora posibilitatea de a lucra în rețea atunci când se pune problema unor proiecte comunitare.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni Relațional

Partenerul poate avea ceva în minte, lucru pe care îl vei descoperi în curând mai ales că este un plan bun. Dar implică un sentiment mai profund de angajament din partea ta. Acest lucru ar testa calitatea relației. Dacă ești gata să intri într-un astfel de aranjament – atunci tot ce trebuie să faci este să spui „da”. Ascultă-ți inima.

 Încearcă să nu îți ieși din pepeni în timpul conjuncției Marte-Pluto de la începutul săptămânii. Fără îndoială, vei fi la fel de egoist dacă te concentrezi doar pe tine.

Luna din Gemeni de la începutul săptămânii te face să dorești să mergi mai departe cu cineva nou. Ți-aș sufera să nu grăbești lucrurile mai ales că situația din țară este cea care este, chiar dacă îți este greu să te gândești la altceva!

Chimia sexuală dintre voi este de necontestat în timpul trigonului Venus – conjuncția Saturn – Marte. Iar conjunția Jupiter-Pluto pune problema dacă vrei să acționezi cu adevărat. Pregătește-te ca relația să se schimbe pentru totdeauna, dacă o faci.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni Profesional

 Ideile bune pe care le-ai avut săptămâna trecută nu mai par atât de bune. Este a și cum un nor întunecat te învăluie și deodată partea negativă a minții tale preia controlul, spunându-ți de ce ideile tale sunt greșite. Ascultă această voce, dar nu te lăsa copleșit de ea.

Deciziile de conducere și problemele de resurse umane au nevoie de o atenție deosebită. Trebuie să iei măsuri pentru a schimba o situație dificilă, să alegi cine poate lucra de acasă și cine trebuie să vină la birou. Aspectele pot stârni o dispută îninsă dacă nu gândești bine problema. Nu lăsa mândria și încăpățânarea să te facă să greșești. Colaboratorii pot avea nevoie de un ajutor în plus. Fii gata să-ți limitezi planurile și să-i ajuți pe ceilalți. Rămâi cu picioarele pe pământ, deoarece sunt posibile confruntări puternice. Analizează ce ai început să faci deja.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni Financiar

Îți place locul de muncă confortabil de acasă, iar acest lucru ar putea implica ideea ca și ceilalți colegii să se simtă bine acasă. Cu un aspect armonios acum, este posibil să faci acest lucru, deoarece influențează Casa a 5-a, sectorul care guvernează copiii, familia, romantismul și distracția. Suna ca un picnic al companiei dar poate să nu fie o idee proastă pentru a menține ridicat moralul angajaților. 

Ai în minte cariera săptămâna aceasta. Fie ceri mai multe de la tine, fie tu te gândești mai mult la asta. Te simți încrezător, vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea și moralul. Ceea ce spui și ceea ce faci ar trebui să fie în armonie cu ceea ce dorești. Superiorii vor fi impresionați. Acum este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau strategii de creștere profesională. Este nevoie de multitasking, așa că asigură-te că îți petreci timpul cu eforturi pe măsură. Nu te îngrijora, vor trece și astea. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni Sănătate

Energia planetară dominantă din această săptămână va acționa ca un memento susținut pentru a ține pasul cu rutina legată de sănătate și pentru a o transforma în obicei de viață. Dacă decizi să începi să lucrezi sau să continui o dietă săptămâna aceasta, nu te lua prea mult în serios. Este esențial să începi încet; altfel vei renunța curând.

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top