Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 SĂGETĂTOR – Bani mai mulți

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Săgetător. Comunicarea cu colegii de muncă este posibil să fie săptămâna aceasta aproape inexistentă. Nu este momentul pentru a începe negocieri contractuale online sau alte discuții care ți-ar putea afecta viitorul major. Starea de spirit prevalentă este scăzută, deci orice decizi iei săptămâna aceasta, nu uita că ești apt să reflectezi la orice dispoziție. Cel mai bine ar fi să aștepți câteva zile până când toată lumea va fi într-un stare de spirit mai bună. 

Cu o lună în Gemeni, semnul tău opozabil, ai ocazia pentru începerea unor lucruri noi. Dacă ești nerăbdător să afli ceva ce consideri că îți va prinde bine, această fază lunară poate fi cel mai bun moment pentru a începe să lucrezi la asta. 

Există, de asemenea, un aspect foarte bun între Venus, Jupiter și Pluto lega de potențialul de a-ți crește câștigurile prin mici investiții online. De asemenea, de pe urma acestor idei pe care e pui în practică, poți obține o mărire de salariu sau îți creezi un loc de muncă nou, care îți va aduce mai mulți bani.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Săgetător Relațional

 Prietenii s-ar putea să se întrebe unde sunt zilele de altă dată. Statul în casă îi face să simtă că le este dor de discuțiile și glumele voastre. Tu ești intens implicat în încercarea de a atrage atenția cuiva, discutând ore în șir pe FB sau pe Whatsapp. Prietenii ar dori să iasă din starea de izolare, dar trebuie să aibă răbdare, nu este doar o impresie, chiar petreci cea mai mare parte a timpului discutând la distanță.

Ai putea să pui în practică dorința ta cea mai profundă, în timpul conjuncției Marte-Saturn la începutul săptămânii. Cu cât mai mult o dorești, cu atât vei face mai mult pentru obținerea ei.

Luna în Gemeni, luni, îți aduce o energie fluidă care să ajute la nota de romantism dorită, iar cu cât ești mai entuziasmat, cu atât energia este mai contagioasă. Până săptămâna viitoare, lucrurile vor fi total diferite!

Dacă se reaprinde flacăr reciprocă între tine și partenera/ul ta/tău în timpul trigonului Venus-Pluto, de ce să nu duci lucrurile la nivelul următor? Nu este nimic în neregulă să recunoaștem că vă doriți unul pe celălalt.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Săgetător Profesional

 Adevărul este în fața ochilor tăi. Nu trebuie să citiți printre rânduri pentru a înțelege ce se întâmplă în jur. Cu cât încerci să vezi mai multe lucruri dincolo de aparențe, cu atât vei fii mai confuz. Adevărul este simplu. Acceptă-l așa cum este. Vei constata că energia se mișcă într-o direcție mai pozitivă, începând de săptămâna aceasta. Simte-te liber să aduci la zi softurile cu care lucrezi și te vei descurca de minune. 

De această dată, energia care vine impune răbdare. Fii foarte conștient de responsabilitățile tale chiar dacă te simți neliniștit. Abordează sarcinile ca și cum ai face-o de la birou, inclusiv să vorbești cu persoane dificile sau necooperante. Această perioadă este bună pentru modernizarea muncii și a tehnologiei. Poate fi necesar să explici lucrurile de mai multe ori. Păstrează-ți simțul umorului! Pot fi întârzieri sau neînțelegeri stupide, așa că fii sigur că toată lumea face aceleași presupuneri ca și tine.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Săgetător Financiar

Relațiile sunt importante nu doar în scopuri de afaceri, ci și pentru a arunca o lumină nouă asupra ideii de muncă. Cu un aspect armonios în sectorul tău social, îți faci și mai mulți prieteni virtuali și poți pune chiar pune bazele unor viitoare parteneriate. Munca se mută online. Faci oferte care par nebunești, deci nu este rău să gândești lucrurile în perspectivă. Regândește-ți bugetul.

Te simți gata să îți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ acum. Împărtășeș-te informațiile pe care le ai și oferă soluții la probleme. Un grup de prieteni poate oferi cheia unei probleme care te-a încurcat. Fă-ți cum spuneam, contacte noi. Este un moment favorabil pentru a lua o decizie financiară importantă. Concentrează-te pe afaceri și depune eforturi pentru a crea o rețea de succes.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Săgetător Sănătate

Câteva sfaturi pentru alimentația ta: evită cofeina. Cafeaua este foarte răspândită în societatea noastră, dar este posibil să nu fie potrivită pentru tine. Începe să îți deschizi mintea și gustul pentru substanțe alternative, cele mai frecvente fiind infuziile pe bază de plante, în special ceaiul verde. Stresul generat de cofeină te poate afecta negativ. De asemenea, include fructe și legume proaspete care îți hrănesc ochii: afine și kivi. Aceste surse alimentare delicioase cu siguranță au un gust mai bun decât orice medicament!

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top