Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 SCORPION – Cere ajutor

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Scorpion. Nu este săptămâna în care musai să fii atent la hârtiile cu care lucrezi, cât mai de grabă ești îngrijorat pentr resursele financiare. Adevărat, statul în casă poate face ca procesele mentale să fie mai lente decât de obicei și s-ar putea să descoperi că ești ușor neatent. Dispoziția ta este departe de a fi una grozavă, așa că ar fi o idee bună să aștepți câteva zile înainte de a face față altor sarcini. Dacă lucrarea este urgentă, cere ajutor. Vei putea să te concentrezi mai bine dacă faci acest lucru.

Luna în Gemeni, în Casa a 8-a a activelor partajabile și a investițiilor pe termen lung, arată că este un moment bun pentru studiul financiar on line. Uită-te la activitățile tale și vezi pe care le poți adapta. Timpul este cea mai prețioasă resursă a ta. Folosirea lui cât mai bine, te poate face să progresezi pas cu pas. Acest lucru poate fi posibil dacă știi să îți promovezi interesele.

Dacă vrei și romantism, fie că ești singur, cu cineva sau acasă sau vrei să adăugi o scânteie unui parteneriat actual, trigonul dintre Venus, Jupiter și Pluto poate intensifica pasiunea în weekend. Fii atent și profită!

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Scorpion Relațional

Se pare că săptămâna aceasta vei fi și înger și demon. Ai sentimente intense pentru o anumită persoană, dar păstrezi distanța, studiindu-o/l de departe. Nu îți dorești să fii văzut decât într-o poziție de forță și control. A fi vulnerabil este o parte a încrederii unuia în celălalt.

Conjuncția dintre maleficii Marte și Saturn, îți oferă o oportunitate romantică unică. Nu te juca că ai putea pierde pe mâna ta. Este aproape imposibil să nu îți păstrezi entuziasmul pentru cineva încă de luni, calculatorul este noua interfață relațională și face ravagii, iar urăști să îți dezvălui cărțile prea curând. Te poți juca cu focul dar ce te faci dacă te arzi?

Trigonul lui Venus cu Pluto face să trăiești acut senzația de déjà vu. Dar pentru că ceva ți se pare familiar nu înseamnă că trebuie să și fie.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Scorpion Profesional

Mintea ta este în măsură să rezolve lucrurile cu ușurință pentru că le vezi așa cum sunt și ești foarte clar și concis cu deciziile tale. Problema este că cineva încearcă să te destabilizeze. Nu te lăsa încolțit și nici scos pe tuță. Fii încrezător.

În ultima vreme ți-a fost dificil să îți formezi o imagine mentală clară cu privire la ce se petrece în jur. Săptămâna aceasta se simt unele energii care chiar dacă par dificile îți ușurează această povară și aduce o claritate mentală cum demult nu ai mai avut-o.

Vei găsi sprijin pentru angajamentul de a face o muncă care este axată pe rezultate practice și logice și care nu te implică emoțional. Vei avea rezultate mai bune dacă nu insiști să te abați de la reguli. Concentrează-te pe cei pe care îi poți mulțumi, făcând prezentări de acasă și păstrând lucrurile cât mai simple. Gândește-te că lucrând de acasă iei o pauză de la rutina obișnuita.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Scorpion Financiar

Ai o energie ciudată care îți afectează munca și banii. Ar putea să fii bine să te gândiești să lucrezi pentru o companie mai mare online sau să te asociezi cu cineva care este un pic mai stabili decât tine. Împreună, sunteți de neoprit și capabili să atrageți mai multe afaceri conexe, e drept mici, dar aducătoare de resurse. 

Munca de birou este solicitantă, chiar și de acasă, în faza în care pe măsură ce abordezi complicațiile sau întârzierile te gândești să investești în educația suplimentară ca să dobândești o nouă abilitate sau să perfecționezi una existentă. Folosește orice venit disponibil pentru a-ți plăti datoriile. Evită deciziile sau investițiile riscante. Petrece mai mult timp cu cei de acasă sau într-un cadru care îți aduce sentimentul de liniște interioară.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Scorpion Sănătate

Parcă ai prea multe în minte, chiar și atunci când nu ar trebui! Este un motiv bun pentru a implica gimnastica spirituală în rutina de sănătate. Yoga, de exemplu, este bună pentru corp, dar este esențial concepută pentru a calma mintea, astfel încât spiritul să poată fi mai prezent. Alăturarea unei alimentații echilibrate, întregește această nevoie de a fi tu și totuși altul. Exercițiile și dieta adecvată sunt elemente importante pentru succesul în carieră.

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top