Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 TAUR – Misterul se rezolvă

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur. Sesizezi că cineva sau ceva nu este în regulă, dar nu-ți dai seama precis despre ce este vorba. Informația s-ar putea răspândi rapid așa după cum toată lumea își va imagina ce este mai rău. Ascultarea știrilor nu aduce probabil și sentimentul de corectitudine; cu toate acestea, ești curios și tu. Colegii tăi vor experimenta, probabil, un amestec de ușurare și dezamăgire atunci când aceast lucru devine explicit. Misterul se rezolvă!

Săptămâna aceasta te-ar putea încuraja să găsești o încheiere cu privire la orice probleme care te împiedică să progresezi. Aceasta ar putea fi o problemă din trecut sau ceva care te-a afectat recent. Oricare ar fi, luna în Gemeni de la începutul săptămânii și în sectorul banilor proprii și a valorilor aduce șansa de a pune punct. Lăsă pacea interioară să înlocuiască orice probleme.

Poți face acest lucru începând o practică spirituală, cum ar fi meditația, yoga sau preocuparea pentru sănătatea mintală care te pot ajuta să te înțelegi mai bine. După ce ai acest lucru, atunci ai și cheia pentru progresul viitor și creșterea conștientizării.

Ai, de asemenea, și o senzualitate aparte în zilele următoare, datorită trigonului dintre Venus cu Jupiter și cu Pluto. Dacă dorești să călătorești, fă-o în tine, și cu ajutorul imaginației ai putea deschide calea către transformări și o nouă dezvoltare. Poți deveni o altă persoană.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur Relațioanl

Poți să fii impetuos, dar adesea ai tendința să te ascunzi în spatele realității și a unei atitudini „ușor de venit, ușor de dus”. Astăzi, poate este mai bine să îți permiți să fii pasional. Este posibil să pierzi o șansă grozavă dacă vei urmări în mod special idila. Fă o demonstrație despre cum te simți și vei fi mulțumit de rezultat.

Luna în Gemeni la începutul săptămânii încurajează noile începuturi.Chiar dacă ai sentimente persistente pentru un fost, este timpul sau cel puțin să încerci, să mergi mai departe.

Trigonul dintre stăpâna ta planetară, Venus și conjuncția Pluto – Jupiter de la începutul săptămânii aduce speranță pentru o situație la care ai fi renunțat. Dacă este prea târziu să te mai întorci și să refaci ceva? Încearcă.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur Profesional

Reorganizează și prioritizează-ți sarcinile în loc să stai pe spate și să nu faci nimic dacă ești acasă. Acum este un moment bun pentru a privi situația dintr-o perspectivă mai relaxată. Perspicatitatea îți va aduce la cunoștință că o poți folosi cu siguranță săptămâna viitoare.

Energia continuă acum să solicite prudență și o revizuire atentă a ceea ce ai realizat deja. Puteți fi foarte eficient într-un anumit domeniu și disciplinat. Ai grijă să nu îți asumi angajamente pe care nu ai de gând să le și ții. Evenimentele oferă șansa de a fii foarte deschis cu privire la sentimentele tale. Poți găsi colaboratori în special care să îți fie de ajutor și să coopereze. O femeie mai în vârstă îți poate da sfaturi bune.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur Financiar

Această perioadă vizează găsirea acelui echilibru perfect între muncă și viață, în alte codiții decât cele de la birou. Creativitatea se alătură acțiunii care ar putea afecta ocuparea forței de muncă dar și aduce probleme de sănătate. Acest lucru poate însemna că, te vei simți bine doar dacă bați în cuie o problemă care să nu te obosească prea tare sau de care să nu te dezlipești. Probabil că vei fii felicitat pentru munca pe care ai terminat-o de acasă și ți se vor încredința sarcini și mai dificile în viitor.

Bucură-te de ascensiunea sau promovarea care ți se oferă acum. Reputația este importantă acum deoarece restabilește ceea ce ai pierdut anterior. Bucură-te de acest moment de succes profesional.

Fii alert și mintea ta activă va profita de toate oportunitățile care îți vin în cale. O idee apărută brusc poate fi plătită bine. De asemenea, poți câștiga o anumită recunoaștere pentru eforturile depuse. Împărtășește-ți ideile cu alții pentru a profita cu adevărat de rezultate.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur Sănătate

La începutul săptămânii ai șansa de a face schimbări durabile în toate domeniile vieții tale. Gândște-te însă, mai întâi, la sănătatea și bunăstarea ta, deoarece fără acestea nu vei putea realiza nimic. Dacă iei măsuri pentru a crea o rutină sănătoasă pe care să o poți gestiona cu ușurință în fiecare zi, vei fi în curând în formă. Nu pierde această oportunitate.

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top