Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 CAPRICORN – Ia decizii cu sufletul

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Capricorn. Nu ți se pare corect că volumul de muncă a crescut în ultimele zile. Nu te deranjează că ai sarcini de îndeplinit, cei de la birou se așteaptă să finalizezi noul buget și să avansezi și soluțiile pe care situația o impune. Fă-le cu ajutorul altor colegi, dacă poți. 

Ar putea fi totuși o săptămână productivă pentru tine, una în care poți face pași serioși în direcția dorințelor tale. Cu Jupiter, cât și cu ajutorul potentului Pluto aflați în semnul tău, poți deveni conștient de câtă putere ai la dispoziție și de toate lucrurile bune pe care le poți realiza datorită lor.

Deoarece ambele planete fac un trigon cu Venus aflată încă în Taur, lecția este să te aliniezi iubirii și să iei decizii cu sufletul și nu cu mintea, deoarece acestea vor fi cele care vor aduce cele mai bune rezultate. 

Poți realiza multe săptămâna aceasta și poate fi extraordinar să-ți folosești abilitățile pentru a aduce fericire atât ție, cât și celor dragi. În plus, o discuție cu cineva pe FB ți-ar putea aduce nu știu dacă sufletul pereche, dar pe cineva pe care l-ai căutat de foarte mult timp. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Capricorn Relațional

 Faptul că la locul de muncă este o atmosferă incertă te neliniștește. Toate relațiile par să se ducă pe apa Sâmbetei. Posibil să ai ocazia să discuți cu oamenii în social media, apoi să ai disponibilitatea de a organiza o cină cu cei dragi. Uită-te la albumul de familie, rememorează prin intermediul fotografiilor momentele frumoase din viața ta, și gândește-te la vremurile bune. 

Dacă situația dintre tine și persoana iubită este în impas, poți redresa lucrurile conjuncției Venus-Pluto. Mingea este în curtea ta. 

Profită apoi, la mijlocul săptămânii de trigonul Venus-Jupiter, care este cunoscut ca unul dintre cele mai bune tranzite pentru romantism. Înlocuirea scepticismului cu optimism este doar primul pas!

Permite-ți să devii un adevărat cuceritor în timpul trigonului Venus-Pluto pentru că este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face. Improvizația este mama învățăturii. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Capricorn Profesional

 Ultimele trei săptămâni au fost un timp pentru reflecție și revizuirea unor modalități de lucru. Gândirea logică este din nou pe drum – deci nu ezita să continui ceea ce ai început de acasă. Secretul pentru a face față la atitudinea încăpățânată este autocontrolul și comunicarea atât cât ți-o permiți. Cu cât vei deveni mai secretos față de familie, vis-à-vis de intențiile și planurile tale, cu atât vor fi mai rigizi, fapt care va face dificilă relația și dacă nu gestionezi lucrurile cu grijă ai putea să te desparți.

O atitudine încrezătoare te ajută dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă să faci ceva pe Internet ca să îți îmbunătățești poziția actuală. Evenimentele ar putea fi stresante dacă permiți ca sentimentele altor persoane să îți influențeze atitudinea. Păstrează lucrurile simple. Așa că aș spune că este un moment excelent pentru reorganizarea spațiului de lucru de acasă.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Capricorn Financiar

 Săptămâna aceasta ești provocat să fii atent la casa a 10-a, a carierei, autorității și obiectivelor. Deși poate aduce informații în aces sens și ești izolat la domiciliu, este posibil să nu te simți prea grozav cu ceea ce se întâmplă, mai ales dacă este vorba despre șomaj te, este posibil să resimți acest lucru ca pe o lovitură nemeritată și încep să îți pui problema veniturilor. Trebuie însă să fii convins că orice s-ar întâmpla nu este ceva personal și că va spori oportunitățile pe viitor. Situația în sine pune și problema unei achiziții sau renovări imobiliare care te ține pe loc în acest fel, și logic, duce la întârzierea sau complicarea unor planuri de călătorie. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Capricorn Sănătate

 Săptămâna aceasta ar trebui să fii atent la gât, ai putea fi deosebit de sensibil în timpul tranzitului lui Saturn, o laringită cronică sau probleme cu zona cervicală. Poți apela la  tratamentul homeopat care ajută la acest tip de infecții: astragalus, echinacea, sare în apă caldă cu care să faci spălături și ceai cu lămâie. Un gât cu probleme îți transmite mesajul să vorbești cât mai puțin și cum tu nu ești un vorbitor prin excelență, vei face acest lucru. Aceasta însă duce la internalizarea emoțiilor și poate provoca stres mental. Încearcă să îți echilibrezi sistemul limfatic cu tămăduirea acestei afecțiuni.

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top