Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță. Unii ascultă ceea ce ai de spus și citesc ceea ce ai scris. Mercur, în Casa a 3-a a comunicării, face un pătrat cu Neptun din Casa a 6-a, a rutinelor cotidiene. Oricât ai încerca să comunici ceea ce vrei celorlalți, nimeni nu pare să înțeleagă sau să facă lucrurile corect. Este important să nu iei acest lucru personal, deoarece Neptun nu face decât să ofere totul între voi și ceilalți. Fă un pas înapoi și așteaptă să discutați aceste planuri în altă zi.

Luni, Mercur face o conjuncție cu Nodul Sud, iar Venus un sextil cu Jupiter, din Casa a 4-a, a familiei. Este 14 decembrie, zi în care Luna Nouă vine la pachet cu ultima eclipsă din an, cea totală de Soare, în Săgetător. Există schimbări în legătură cu modul în care comunici, nu doar cu alte persoane, ci și cu tine însuți. Acum ești provocat să renunți la gândirea negativă și la autocritică și, pe măsură ce o faci, vei descoperi că ești mai fericit, mai sănătos și mai productiv.

Ziua cu cea mai ridicată energie a săptămânii este marți, când Mercur face un trigon cu Marte aflat în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, iar Venus face u sextil cu taciturnul Saturn. Este o zi bună pentru a analiza probleme legate de bani, în special cu un partener de afaceri sau un partener de viață. Îți poți alimenta carnetul de cecuri, poți lua decizii de investiții sau poți consulta bugetul instituției pentru anul viitor. Este o zi bună pentru sarcini concentrate. Nu risipiți această energie bună după cumpărături.

Miercuri, Saturn părăsește semnul Capricornului și se mută în vechiul său domiciliu, semnul Vărsătorului unde va sta aproximativ doi ani și jumătate. În tot acest timp, accentul se pune pe fertilitate, pe copii și pe creativitatea, în general. Copiii îți pot ocupa mai mult timp decât oricând. Dacă nu ai copii sau animale de companie ai posibilitatea să concentrezi această energie creatoare pe o afacere sau un hobby creativ.

Săptămâna se încheie sâmbătă, cu Venus, de-acum în Săgetător, care face un trigon cu tămăduitorul Chiron. Cineva special din viața ta îți face un compliment și îți dă o mână de ajutor sau un masaj pe umeri. Totul este mai bine, cel puțin pentru moment. Astăzi, amintește-ți că, atunci când rămâi în prezent, totul depinde de abilitățile tale. Făcând lucrurile pas cu pas, la rând, poți face față oricărei provocări.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță Relaţional

Nu vei ezita să îți exprimi sentimentele pentru cineva de care ești îndrăgostit. O nouă relație este foarte indicată pentru că face viața mult mai bună pentru tine. Viața sentimentală este satisfăcătoare și nu vei avea chef să petreci timpul departe de partenerul tău. Cina la lumina lumânărilor te va ajuta să profiți la maximum de această săptămână romantică.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță Profesional

În această săptămână vei fi foarte ocupat, deoarece ți se încredințează câteva sarcini provocatoare. Aceste misiuni inspiră și scot la iveală tot ce este mai bun în tine. Designerii, graficienii și web-creations sunt avantajați în ce privește oportunitățile de a avansa în carieră. Ești la punctul maxim în ce privește creativitatea și impresionezi cu lucrările tale unice. Este posibil ca unii dintre voi să obțină o promovare după mult timp de așteptare.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță Financiar

Piața de acțiuni va începe să se ridice după încetinirea de săptămâna trecută și este obligată să îți aducă profit. Unii oameni vor beneficia de o schimbare a politicilor guvernamentale care va așeza lucrurile în favoarea lor. Dacă ești implicat în exportul și importul de articole de îmbrăcăminte vei primi un volum considerabil de comenzi din străinătate, ceea ce ar putea fi o opțiune și pentru piața muncii.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță Sănătate

Evită mâncarea nesănătoasă, deoarece ești în punctul de a te juca cu sănătatea ta. O afecțiune majoră, legată de tendința de a mânca compulsiv își arată colții. La o nuntă sau la o petrecere bei câteva pahare în plus și mănânci orice și acesta va fi motivul pentru care te vei îmbolnăvi. Până în weekend, anumite situații stresante te pot copleși.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top