Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac. O schimbare îndrăzneață în rutina zilnică ar putea avea efecte care să îți schimbe viața irevocabil. Micile schimbări pe care le faci în cursul zilei pot pune în mișcare o roată mult mai mare decât crezi.

Mercur este în Casa a 6-a a rutinei cotidiene și face un pătrat cu evazivul Neptun din Pești. Planurile trebuie să fie flexibile. Este posibil ca multe persoane să aibă un calendar de lucru lejer săptămâna aceasta, dar par să nu fie dispuse să se clintească. Mai mult ca sigur tu vei fi cel care va trebui să se acomodeze.

Luni, 14 decembrie, același Mercur se îndreaptă spre conjuncția cu Nodul Sud, în timp ce Venus din Scorpion face un sextil cu Jupiter, din Casa a 7-a relațională. Tot acum are loc fenomenul de Lună Nouă conjunct cu Eclipsa Totală de Soare din Săgetător. Aceasta din urmă sugerează schimbarea și uneori această sugestie este făcută în termeni foarte clari. Credința pe care o ai despre relații este testată. Lăsând loc unei idei noi, ai putea deschide o oportunitate pentru o dragoste ca în povești. S-ar putea să vezi că dragostea este mai aproape decât credeai. Ceea ce era camuflat în fundl, ajunge acum în prim plan.

Marți este o zi explozivă. Mercur face trigon cu Marte în Casa a 10-a a carierei, în Berbec, , iar Venus un sextil cu Saturn în Casa a 8-a a banilor altora, în Capricorn. Astăzi este o zi bună pentru a termina proiecte legate de locul de muncă. Chiar dacă proiectul nu este încă scadent, vezi dacă îl poți încheia mai devreme. Este o zi extrem de productivă; nu o risipi la curățarea cutiei pentru pisici.

Miercuri, 16 decembrie, Saturn se mută în Vărsător. Eș îți îndreaptă acum atenția către resursele celorlalți și observi la timp când ți se închid ușile. Saturn reprezintă munca grea și capacitatea de a dobândi experiență. Resurse precum banii și accesul la persoane cu relații se deschid atunci când transpiri pentru a afla cum să deschizi ușa.
Săptămâna se încheie sâmbătă, cu Venus în Săgetător, care face un trigon cu Chiron din Casa carierei. După o săptămână provocatoare, poți recunoaște cât de puternic ai devenit în ultimul an. Ai putea să te adaptezi la circumstanțe noi, să reunești ceea ce ai nevoie și să îți creezi noi oportunități.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac Relaţional

Este posibil ca viața ta romantică să fie pe cai mari în această săptămână. Te simți foarte legat de peroana care ți-a intrat în grații. O mini-vacanță la munte va face să se încingă sentimentele. Acest lucru îți va oferi șansa de a te reconecta cu cea/cel pe care o/îl iubești. Săptămâna este favorabilă pentru readucerea iubirii în viața ta. O nouă dragoste va aduce prospețime și emoție în viața celor singuri.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac Profesional

În această săptămână, un vecin din cartier îți va da sfat extraordinar legat de carieră. Acest lucru te ghidează în direcția corectă și vei face câteva mișcări inteligente de profesie. Unii dintre voi vor fi foarte mulțumiți de modul în care lucrurile progresează săptămâna aceasta. Șefii vor fi foarte impresionați de munca ta și te vor respecta pentru asta. Întâlnirile vor fi de substanță și nu vei lăsa loc pentru reclamații.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac Financiar

Ideea de a cumpără un electrocasnic mai scump sau un teren creează o mare dilemă. Vei vedea multe schimbări pozitive pe plan financiar mai ales, la începutul săptămânii. De asemenea, este posibil să ai parte de o moștenire, care să îți îmbunătățească stabilitatea financiară. De asemenea, este posibil ca parteneriatele să îți aducă profituri neașteptate.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac Sănătate

Este posibil ca unii dintre voi să vă îmbolnăviți sau să vă plângeți de dureri musculare. Persoanele în vârstă din familie, în special, trebuie să se asigure că îți urmează dieta cu strictețe și să evite să consume alimente, care pot provoca o problemă pe acest front. Ai grijă la ceea ce mănânci și fă puțină mișcare. Afecțiunile legate de stomac apar la cei care tind să mănânce în exces.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top