Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu. Atenția va fi concentrată asupra copiiilor sau a rudelor mai tinere. S-ar putea să fii chemat să dai o mână de ajutor. Din fericire, loialitatea ta nu cunoaște limite și ești dispus să îți adaptezi programul după a celorlalți.

Mercur este în Casa a 5-a, a iubirii și face un pătrat cu Neptun din Casa a 8-a a intimității. Ești pe cale să intri într-o aventură dar ceva te reține. Nu ești pregătit și nici nu ai mai multe informații despre ce ar fii vorba. Punând întrebările corecte, poți constata că ai tot ce trebuie pentru a aborda acest lucru. Ca în orice iluzie, trebuie să mergi înainte, având încredere în tine; abia atunci simți pământul sub picioare.

Luni, Mercur se îndreaptă spre conjunctia cu Nodul Sud, iar Venus din Scorpion face un sextil cu Jupiter. În aceeași zi, Luna Nouă trage după ea, ultima eclipsă a anului, una Totală de Soare. Tu ești ca jarul, mocnești, așteptând ca lumea să te observe. Iar această energie armonioasă a eclipsei îți amintește să acționezi cu hotărâre în privința celor mai mari vise ale tale. Nu lăsa perfecționismul să te împiedice. Dacă ai ceva de arătat lumii, indiferent dacă este terminat sau nu, este timpul să te lansezi.

Marți, când ziua este înă susținută de energia eclipsei, Mercur face un trigon cu Marte din Berbec, iar Venus un sextil pentru Saturn din Casa a 6-a a muncii. Întâlnirile de afaceri, analiza și foile de calcul sunt în atenția ta, pe măsură ce verifici lista cu sarcini. Cu toate acestea, astăzi ești capabil să faci o muncă profundă pentru a construi cadrul a ceea ce dorești să realizezi în anul următor. Nu irosi energia de astăzi în chestiuni banale.

Miercuri, Saturn se mută în Vărsător, iar natura ta fixă este provocată să facă schimbări. Ori de câte ori Saturn lasă un semn, ia ceva cu el. Este înțelept să nu fii agățat de o relație care nu mai funcționează pentru niciunul dintre voi. Dacă te eliberezi, se poate transforma în ceva frumos …dacă nu, poate să eșueze definitiv.

Sâmbătă, Venus, de-acum în Săgetător, face un trigon cu Chiron din Casa a 9-a, în casa înțelepciunii. După un an de schimbări și întreruperi constante, astăzi meditează la cât de înțelept ai devenit. Felicită-te pentru că ai facut o treabă bună.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu Relaţional

Dacă ești într-o relație angajată, există probabilitatea să te pomenești într-o dilemă pe măsură ce o fostă iubire se întoarce în viața voastră. Ceea ce te frământă cel mai mult este cum de nu te poți abține și te simți atras din nou, de această persoană. Ca urmare, relația actuală se poate tensiona brusc. Ar fi în interesul tuturor celor implicați ca adevărul să fie cunoscut pentru ca toți să luați deciziile adecvate.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu Profesional

O nouă slujbă este în cărți săptămâna aceasta. Această nouă slujbă îți va permite să îți folosești creativitatea și inovația. Ideile îți sunt apreciate și faci o impresie bună atât șefilor, cât și colegilor. Munca în echipă te va ajuta să obții rezultate mult mai bune. Efortul colectiv al membrilor echipei te va ajuta să îți atingi obiectivele și să îți sporești perspectivele de carieră.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu Financiar

Este posibil ca un nou parteneriat de afaceri să nu se dovedească a fi la fel de profitabil pe cât l-ai crezut. Ușoare pierderi financiare pot părea încă de la începutul săptămânii. Nu dispera; munca va fi remarcată mai devreme decât crezi. Este posibil ca mulți dintre voi să remarcați cum cheltuielile depășesc veniturile. Va trebui să îți controlezi tendințele de a merge la cumpărături, deoarece ar putea declanșa unele probleme financiare majore pentru tine.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu Sănătate

În această săptămână, stresul ar putea duce la probleme cu tensiunea arterială pentru unii dintre voi. Evită să neglijezi chiar și cea mai mică problemă care te deranjează. Nu fă tratament după ureche, automedicația ar putea chiar să vă agraveze problemele. Adresează-te imediat medicului pentru orice problemă de sănătate cu care te confrunți săptămâna aceasta.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top