Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn. Primiți informații pe căi subtile de la Univers, iar aceste mesaje intuitive îți invadează visele. Mercur, este în Casa a 12-a, casa mesajelor inconștientului și face pătrat cu Neptun, din Casa a 3-a a comunicării. S-ar putea să fii potopit de impresii sau să te trezești dimineața, amintindu-ți ce ai visat în detaliu. Dar mesajul este ambiguu și confuz. Lasă analiza deoparte. Lasă gândurile să vină și să plece fără a le judeca. Informațiile pe care le primești vor avea mai mult sens la sfârșitul săptămânii.

Luni, Mercur face o conjuncție cu Nodul Sud, iar Venus încă în Scorpion și în Casa a 11-a a prietenilor, face un sextil cu Jupiter în semnul tău. Și cum este 14 decembrie, are loc și ultima Lună Nouă din an și ultima eclipsă a anului, o eclipsă totală de soare în Săgetător. Ia în considerare accesul la spiritualitate ancestrală, la vechile practici magice ale popoarelor antice sau la rețeta secretă de familie pentru fursecuri cu praline și cu ciocolată. Adu spiritualitatea în viața de zi cu zi, făcând lucrurile cu respect.

Marți, Mercur face un trigon cu Marte din Berbec, iar Venus un sextil cu Saturn din semnul tău. Este o zi bună pentru a lucra la proiecte dificile. Alege ceva provocator, cum ar fi disertația sau descifrarea bilanțului pe anul acesta a instituției în care lucrezi. Nu este o zi pentru multitasking, deci ia în considerare evitarea rețelelor sociale pentru următoarele 24 de ore.

Miercuri, pe 16 decembrie, Saturn se mută în Vărsător. Lucrurile se vor limpezi în cele din urmă și în cel mai scurt timp, te vei simți mai bine, acestea vor fi mai puțin dificile și mai puțin obositoare. Iar Saturn va călători prin casa banilor munciți câțiva ani. Și, deoarece lui Saturn îi plac precizia, organizarea și disciplina, este bine să ai totul sub control.

Săptămâna se încheie pe 19 decembrie cu Venus, de acum în Săgetător, făcând un trigon către Chiron de la baza graficului tău. Acesta este un aspect vindecător care îți va permite să vezi cât de mult ai crescut și schimbat în ultimul an. Lucrurile care te înspăimântă acum peste doar 12 luni îți vor părea meschine și neinteresante. Te-ai adaptat și ai devenit mai puternic datorită muncii pe care ai făcut-o.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn Relațional

Depune un efort suplimentar săptămâna aceasta dacă nu vrei să intri în colaps amoros. Cuplurile căsătorite trebuie să își acorde atenție unul altuia și să se sfătuiască. Acordă o importanță egală muncii, cât și familiei și partenerei/ului tale/tău. Dacă nu te simți cu adevărat tu în relația ta actuală și nu ești capabil să o rezolvi, atunci ori îi pui punct ori mergi la un consilier de cuplu.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn Profesional

Săptămâna aceasta vei naviga lin pe frontul de lucru. Vei folosi acest timp în avantajul tău și îți vei face toată munca la timp, vei termina toate lucrările care așteaptă și îți vei impresiona șefii și colegii. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent în timp ce ai de-a face cu colegii mai în vârstă, posibil să apară greșeli și neînțelegeri frecvent.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn Financiar

Gândirea pe termen lung îți poate aduce beneficii și te va ajuta să trăiești o viață lipsită de crize financiare. Nu ești prea cheltuitor și dacă trebuie să o faci, cheltui doar pe lucruri de calitate, fapt care te ajută să economisești. Parteneriatele profesionale vor aduce profit și te vor ajuta să îți dezvolți cariera în direcția dorită. Este posibil ca piața de capital să nu fie un loc bun pentru a investi în acest timp, deoarece nu îți recomand asumarea riscurilor.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn Sănătate

În această săptămână, trebuie să faci tot posibilul pentru a evita supraalimentația sau altfel te vei confrunta cu probleme legate de greutate. Te vei simți mult mai bine dacă te angajezi într-un nou regim de mișcare, deoarece te va ajuta să rămâi în formă o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, fii atent la nivelul colesterolului practicând meditația sau gimnastica spirituală – yoga, t ai chi, qui-gomg, în mod regulat.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top