Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești. Săptămâna aceasta, există schimbări semnificative în carieră sau vis-a-vis de instituția pentru care lucrezi. O ideea și-ar putea aduce câtev ocazii de a demara în formță. Mercur este în Casa a 10-a a carierei și face un pătrat cu Neptun din propriul tău semn. Granițele dintre tine și ceilalți se dizolvă astăzi, poți auzi gânduri și descoperi unele adevăruri. Acolo unde alții sunt confuzi, vezi cu o claritate absolută. Pe măsură ce oamenii încearcă să ascundă faptele, ceea ce se întâmplă cu adevărat este înconjurat de lumini pentru tine.

Luni, Mercur face conjuncție cu Nodul Sud în acceași Casa a 10-a a carierei, iar Venus din Scorpion face sextil lui Jupiter. Și cum este 14 decembrie, are loc faza de Lună Nouă conjunctă cu o eclipsă de soare în Săgetător. Valurile de schimbare care au loc, pot sădi frica în inima unui non-înotător, dar tu te afli la nivelul salvamarului. Pe măsură ce intervin schimbări, în special în jurul carierei, poți prinde un val care să te ducă în siguranță la țărm.

Ziua de marți este una dinamică, Mercur face un trigon cu Marte în Casa a 2-a a banilor munciți, iar Venus face un sextil cu Saturn. Există câteva oportunități bune de a face bani astăzi. S-ar putea să vinzi un teren, o casă, un apartament, sau să ai o idee avansată sau finalizei un proiect care îți poate aduce o sumă ordonată. Poți parcurge cu ușurință lista de lucruri pe care o ai de făcut. Pune cele mai importante lucruri în capul listei pentru a valorifica această energie.

Săptămâna continuă miercuri, în timp ce Saturn părăsește semnul Capricornului și se mută în Vărsător. În timpul tranzitului lui Saturn, ar trebui să îți petreci timpul învățând cum să faci conexiuni cu ceilalți cu ajutorul tehnologiei. Descoperi videoconferința, caută modalități de a publica sau de a extinde lista buletinelor de pe mail. Nu te feri de tehnologie, ci încorporează-o în viața cotidiană într-un mod care îți este util. Nu trebuie să înveți totul. La fel ca învățarea unei limbi străine, ai nevoie doar de câteva fraze pentru a începe.

Sâmbătă, Venus ajunsă în Săgetător, face un trigon cu Chiron. Astăzi, ai putea primi niște complimente. Oamenii se străduiesc să te ajute și să te facă să te simți bine. Este posibil ca cineva să îți pregătească masa sau chiar să fie gata să îți facă și un masaj.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești Relaţional

Săptămâna aceasta există șanse să te îndrăgostești de cineva de la locul de muncă. Cu toate acestea, înainte de a-ți exprima sentimentele, asigură-te că ceea ce simți este sentiment și nu instinct. Posibil ca acest lucru să nu fie altceva decât o îndrăgostire. Este foarte probabil însă, dacă continui această relație, să fii dezamăgit până la urmă. Cuplurile angajate vor găsi această perioadă favorabilă romantismului, deoarece vor avea câteva ocazii să se relaxeze și să se distreze.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești Profesional

Dacă ai vreo mică afacere, te vei descurca mai bine cu partenerii ocazionali, în această săptămână, parteneriatele sunt extrem de benefice pentru tine și constați că câștigi și că afacerea se mișcă într-un ritm foarte rapid. Dacă aștepți să încerci o nouă carieră ei găsi un moment bun ca să faci acest lucru. Nu te vei confrunta cu niciun obstacol sau problemă majoră deocamdată.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești Financiar

Poți privi către investiții în proprietăți. Banii investiți în această perioadă trebuie să fie profitabili. De asemenea, vei putea aduna toate informațiile de care ai nevoie pentru o nouă afacere, care îți va aduce emoție și poftă în viață. Vei fi într-o dispoziție de zile mari și îți va fu mult mai ușor să discuți problemele cu ceilalți decât să iei decizii pe cont propriu.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești Sănătate

În ultima vreme, te plângi frecvent de dureri articulare, înseamnă că ai o problemă, chiar dacă de natură meteo sau de îmbătrânire a organismului. Ai grijă de corpul tău și respectă restricțiile alimentare cu atenție. Te-ar putea deranja chiar o iritare a ochilor spre mijlocul săptămânii. Mănâncă corect și ai grijă de tine pentru a evita aceste probleme.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top