Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător. Vine schimbarea pe care ai cerut-o. Începe aventura. Mercur, este în Casa 1, în propriul tău semn și face un pătrat cu evazivul

Neptun din Casa a 4-a a familiei. Ești cunoscut pentru elocvența și argumentația ta, dar astăzi lucrurile ar putea deveni destul de încețoșate – mai ales în ceea ce privește discuțiile importante cu membrii familiei. Erori de comunicare de ambele părți și de aici irascibilitatea. Lasă orice conversație crucială pentru o altă zi.

Mercur este conjunct cu Nodul Sud, iar Venus din Scorpion și în Casa a 11-a a prietenilor și a tehnologiilor High Tech, face sextil cu Jupiter din Casa a 2-a a banilor munciți. Și cum este și luni și 14 decembrie, se alătură acestor energii, Luna Nouă conjunctă cu o Eclipsă totală de Soare în propriul tău semn al Săgetătorului. Această combinație, întărește încă odată ideea că vine un val de schimbări. Dar ești foarte adaptabil.

Cea mai dinamică și productivă zi a săptămânii este marți, când Mercur face un trigon cu Marte în Berbec și în Casa a 4-a a familiei, iar Venus un sextil pentru Saturn. Ai capacitatea de a rezolva problemele provocatoare, în special legate de serviciu sau de problemelor copiiilor. De asemenea, începi să dai deoparte blocajele care te-au afectat luni de zile. Fă-ți timp pentru gândire și notează tot ce se petrece. Nu pierde această energie pentru rezolvarea unor sarcini banale, cum ar fi curățarea chitului podelei în bucătărie.

Miercuri, 16 decembrie, Saturn se mută în Vărsător, în Casa a 3-a a comunicării, a scrierii și a predării așa că așteaptă-te ca în următorii doi ani și jumătate să publici cartea vieții tale sau să creezzi un curs video de succes. Ideile tale vor fi inovatoare și îi vor ajuta pe oameni să vadă o cale mai bună de urmat.

Săptămâna se încheie sâmbătă, cu Venus, ajunsă în Săgetător, care face un trigon cu Chiron, Maestrul spiritual și vindecător. Relațiile de tot felul se îmbunătățesc pe măsură ce te simți mai încrezător și mai conștient de sine. Vă înțelegeți mai bine cu adolescenții și tinerii cu suflet de copil, iar dacă îți dorești dragoste poți întâlni pe cineva interesant și poți avea chiar, o primă întâlnire.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător Relațional

Cuplurile pot avea o perioadă calmă și liniștită împreună și se pot trece la o nouă fază a relației. Astrele sugerează faptul că s-ar putea să vă familiarizați și cu prezența altor oameni. S-ar putea să dezvolți o relație semnificativă cu o nouă cunoștință. Totuși în a doua parte a săptămânii, relațiile dintre cei căsătoriți se pot tensiona din cauza unor probleme de familie. Ar fi prudent să te ocupi de acest lucru cu tact și delicatețe pentru a păstra liniștea și armonia.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător Profesional

Încep să vină comenzi cu valoare netă ridicată. Cu toate acestea, livrarea de bunuri conform programului ar putea deveni o sarcină dificilă. Întreprinderile cu producție se pot confrunta cu constrângeri în livrarea mărfurilor la timp. Tu și colegii tăi a-ți putea avea dificultăți legate de performanță și să nu dați rezultatul dorit. Cu puțină chibzuință ai putea să gestionezi eficient presiunea. Șefii vor aprecia nivelul de angajament prezentat.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător Financiar

Poți să îți asumi un risc calculat pentru a-ți crește fluxul de venituri. Astrele ar putea să te susțină. Posibil să nu existe cheltuieli sau pierderi majore de această dată. Cu toate acestea, cheltuielile legate de familie și gospodărie ar putea crește, dar indiferent ce a fi, poziția pe frontul financiar poate fi confortabilă și poți gestiona cheltuielile cu ușurință. Ai putea începe să te gândești la unele noi investiții.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător Sănătate

Pot exista unele probleme de sănătate. Nu neglija nici cea mai mică problemă. S-ar putea să fie nevoie să te ocupi de unele probleme de sănătate mai vechi. Răsfață-te cu o plimbare lungă dimineața. În acest fel, poți rămâne în formă și bine. Nivelul de energie poate crește nivelul de rezistența în ultima parte a săptămânii și te poți recupera mai repede.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top