Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni. O relație vine în prim plan. Săptămâna aceasta, o persoană specială ar putea să se răzgândească sau să te convingă să mergi alături de ea. S-ar putea să îți dezvăluie o dorință secretă.

Mercur, în Casa a 7-a, relațională, face un pătrat cu Neptun din Pești. Astăzi, ai putea ajunge să joci un joc șa telefon în care fiecare persoană transmite mesajul care se degradează puțin câte puțin de fiecare dată. Mesajul final nu are nicio legătură cu ceea ce s-a spus inițial. Dacă primești știri deranjante, caută sursa. Probabil că s-a înțeles ceva destul de diferit.

Mercur este conjunct cu Nodul Sud, luni, iar Venus din Scorpion face un sextil cu expansivul Jupiter. În aceeași zi, are loc Luna Nouă conjunctă cu o Eclupsă Totală de Soare în Săgetător în casa de relații. Știm că eclipsele aduc schimbări, dar aceasta este înconjurată de unele aspecte pozitive, deci ar putea exista niște vești fericite legate de o relație de dragoste. Ceva va trebui să se încheie pentru a începe ceva nou.

Marți, poate fi cea mai productivă zi, deoarece Mercur face un trigon cu Marte din Casa a 11-a, casa prietenilor, iar Venus face un sextil cu Saturn. Schimbările care au avut loc în ultimele zile necesită unele acțiuni și astăzi este ziua pentru a aborda această listă de sarcini. Ea ar putea include schimbări în jurul reședinței, anunțuri făcute de familie și mai multe persoane din Trecut care te vor contacta.

Miercuri, 16 decembrie, Saturn se mută din Capricorn în semnul Vărsătorului. Nativii din Gemeni au un motiv de a sărbători, deoarece Saturn eliberează de restricții sectorul resurselor de la alții. Acum, această energie disciplinată și muncitoare se mută în zona voastră de educație și spiritualitate. Acest lucru te va ajuta să studiați din greu și să lucrezi la viața spirituală. Acest lucru este util mai ales dacă ești la școală sau chiar la seminar.

Sâmbătă, Venus ajunsă în Săgetător, face un trigon cu Chiron din Casa a 11-a a viitorului. Combinația vă aduce energie vindecătoare, în special centrată pe modul în care îți închipui cum arată viața ta în anul următor sau peste cinci ani de acum încolo. Viziunea pe care o expui este construită de Univers în fiecare zi. Concentrarea pe potențialul pozitiv te poate ajuta să îți construiești utopia.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni Relaţional

Te așteaptă o săptămână promițătoare pe frontul romantic. În special, dacă ești părinte singur vei avea parte de foarte mult romantism. Vei întâlni în cele din urmă pe cineva cu care ai multe în comun. S-ar putea chiar să te gândești să vă petreceți restul vieții cu această persoană. Nu îți fie frică să îți iei angajamente serioase. Aceasta este o perioadă extrem de favorabilă ca să iei relațiile personale destul de în serios.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni Profesional

Vei avea ocazia să convoci oamenii pe care îi ai în subordine. Vei avea și un plan, chiar dacă nu este nimic concret încă pus la punct. Femeile șomere își vor găsi chemarea în artele creative sau în astrologie săptămâna aceasta. Inginerii software care caută un loc de muncă nu ar trebui să se gândească încă la schimbarea domeniului lor. Proaspeții pensionari se pot gândi să lucreze ca și consultanți.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni Financiar

Este bine să contribui la fonduri de într-ajutorare în această săptămână. Profitul pe care îl obții din închirierea vreunui spațiu sau a unui teren, te va ajuta să îți atingi obiectivele financiare. Investind banii în lucruri sigure, te vei simți în siguranță și vei obține un venit regulat și constant. Din punct de vedere financiar, este o săptămână foarte bună și vei beneficia de proiectele la care lucrezi. În acest weekend asigură-te că nu te răsfeți cu cheltuieli excesive.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni Sănătate

Săptămâna aceasta ai tăi nu se vor maiplânge de dureri de oase și nici de articulații. Uneori mersul după mici cumpărături dă asemenea rezultate. Femeile din familie sunt sfătuite să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, deoarece este posibil să nu fie o săptămâna tocmai bună. Adolescenții, să nu se apuce de dietă înainte sărbătorile de iarnă.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top