Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară. Săptămâna aceasta, ar putea exista schimbări semnificative în ceea ce privește casa unei rude apropiate. Este posibil ca cineva să primească cheile să se mută și, în curând, îți sufleci mânecile și te pregătești să ajuți.

Mercur, în Casa a 4-a a familiei, face un pătrat cu Neptun din Casa a 7-a, a relațiilor. Se pare că relațiile pot fi dure și confuze, în special conexiunile familiale. Astăzi poate fi deosebit de dificil să încerci să comunici cu frații sau verii. Încearcă să fii mai clar și, chiar și atunci, este posibil să nu te ajute.

Luni, Mercur face conjuncția cu Nodul Sud, în timp ce Venus face un sextil cu Jupiter. Este 14 decembrie. Luna Nouă aduce în dar, ultima eclipsă din an, o eclipsă totală de Soare, în Săgetător. Iată-te într-un punct de schimbare, cu eclipsa în Casa a 4-a, a familiei. Acest lucru ar putea indica faptul că te vei muta în următoarele câteva luni sau poate ai încept deja să împachetezi lucrurile. Fă-ți timp pentru a vedea unde ai putea fi flexibil în ceea ce privește dimensiunea casei, locația sau climatul local. Ai putea privi în urmă cu câteva luni când plănuiai deciziile pe care le iei astăzi și să te simți foarte fericit cu alegerile pe care le-ai făcut.

Cea mai productivă zi a săptămânii este marți, Mercur care face un trigon cu Marte din Casa a 8-a, a resurselor de la alții și Venus realizează un sextil cu Saturn încă în Capricorn. Până seara, ai putea să regăsești suficientă energie pentru a face destul de puțin. Stai deoparte de la ce ți-ar putea abate atenția, ascultân muzică ambientală.

Miercuri, Saturn se mută în Vărsător și scutură planurile și rutinele cotidiene. Vărsătorul este despre a învăța să îmbrățișezi noul, inovația și să privești imaginea de ansamblu. Experiența ta constă în gestionarea zilnică a tot ce se petrece. Dar aici ai și un avantaj, poți crea sisteme care să te ajute pe termen lung. Gândește-te la asta.

Săptămâna se încheie cu Venus, în Săgetător de-acum, care face un trigon cu Chiron, vindecătorul. Astăzi, stai la o fereastră sau, dacă vremea permite, afară și gândește-te cât de multe ai realizat anul acesta cu toate schimbările și întreruperile care au avut loc. Poți fi mândur de ce ai realizat!

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară Relaţional

Probabil că perspectivele romantismului nu sunt tot ceea ce ți-ai dori. Este posibil ca persoanele singure care caută dragoste să-și continue căutarea, deoarece este puțin probabil să întâlnească pe cineva care să îți respecte standardele. Cuplurile angajate vor fi în mare parte ocupate cu munca și nu vor găsi timp suficient și pentru romantism. Cuplurile divorțate se vor distra probabil cu cineva pe care l-au cunoscut recent. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru a sări într-o relație nouă.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară Profesional

Probabil vei fi ales ca reprezentant de către șefi pentru câteva proiecte foarte importante. Vei fi la maximul potențialului și vei avea, de asemenea, oportunitatea de a avansa cu adevărat în carieră. Contribuțiile și sugestiile tale vor fi apreciate de aproape toată lumea. Săptămâna aceasta șansele tale de a obține o promovare sunt destul de mari.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară Financiar

În această săptămână te poți aștepta să primești, în sfârșit, banii pe care i-ai împrumutat cuiva în trecut și ai avut dificultăți cu recuperarea. Dac tranzacționezi terenuri, vei vedea o creștere a profiturilor. De asemenea, poți câștiga financiar printr-o promovare sau o nouă ofertă de muncă. Dacă ai rămas fără loc de muncă de ceva vreme, cercul ghinioanelor s-ar putea rupe prin chemarea la un interviu important.

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară Sănătate

O problemă de sănătate temporară, dar îngrijorătoare, a ta sau a unei persoane dragi, te poate preocupa săptămâna aceasta. Poți evita aceste probleme de sănătate ignorând sentimentele negative precum furia și depresia. Găsește noi modalități de a reduce stresul și anxietatea și, de asemenea, modalități de a te bucura de o viață sănătoasă și fericită. Săptămâna ta va fi mult mai bună odată ce vei dezvolta o atitudine pozitivă față de viață.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top