Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 GEMENI. Evită să faci promisiuni

Ultimul update: duminică 2 iunie 2019 20:43 Data publicării: duminică 2 iunie 2019 20:03

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Gemeni. Este un moment excelent pentru a avansa cu scrierea unui proiect – orice proiect pe termen lung, care implică comunicare, film sau călătorii pe distanțe lungi. Nu întârzia. Ai o forță proteică ce te îndemnă să mergi înainte. Privește în perspectivă și ai o atitudine pozitivă în loc să te gândești la motivele pentru care aceste proiecte nu se vor schimba așa cum vrei. Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 GEMENI. Evită să faci promisiuni

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

În schimb, nu este unul dintre cele mai bune momente pentru a face promisiuni, indiferent cât de sigur ești că le poți onora. Mercur, stăpânul tău planetar face parte dintr-un trigon minor alături de Uranus și Lilith, care vizează Casa banilor proveniți din muncă proprie dar și iluzia unei cariere de pe urma scrisului. Lasă amărăciunea pentru alții, este mai bine să subestimezi ceea ce poți realiza și să ai rezultate, acest lucru va avea un impact pozitiv.

Cu Venus care și ea face parte dintr-un trigon minor, alături de conjuncția Saturn – Pluto și Neptun, poți constata că arta vizuală funcționează bine pentru tine în zilele următoare. Dacă există ceva pe care ai dori să-l realizezi, văzând-o mai întâi în ochii minții, poate fi mai ușor să se manifeste.

Prezența lui Marte în Casa banilor munciți ar putea să îți aducă niște bani în plus curând. Dacă ești pregătit să vinzi obiecte vechi de care nu mai ai nevoie ar putea fi mai valoroase decât crezi.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Gemeni Relaţional

Actuala aliniere planetară te încurajează să alegi o persoană pentru a fi partenerul tău, actual sau viitor, din mai multe posibilități, fiecare dintre ei/ele fiind convinși că au cheia inimii tale. Nu îi poți cunoaște pe toți, cum sunt cu adevărat în realitate, și asta este ceea ce vei realiza săptămâna aceasta. Una dintre ele este deosebit de specială, deci poate că ar fi înțelept să rămâi cu ea.

Atât Soarele cât și Mercur sunt în semnul tău în această săptămână, deci nu ai nicio problemă în a flirta și a atrage oamenii de partea ta. Întâlnirile întâmplătore sunt la ordinea zilei așa că nu ai decât să te distrezi.

Trigonul dintre Venus și conjuncția Saturn-Pluto, te face să îți dorești să depui eforturi pentru a impresiona pe cineva, dar nu poți face pe nimeni să simtă ceea ce simți tu. Din fericire, nu renunți prea repede la persoana care îți place.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Gemeni Profesional

 Ai ajuns într-un punct important. Urmează calea pe care ai dorit întotdeauna să o iei. Ești în poziția perfectă. Drumul poate părea lung, trebuie doar să faci un pas mic la un moment dat.

Fă-ți timp pentru a-ți organiza munca rămasă din ultimele zile. Înainte de a pune totul deoparte pentru după amiază, asigură-te că ai tot ce este nevoie pentru ca mâine să fie totul în ordine. Un pic de timp petrecut cu organizare va salva multe mai târziu.

Tu ești o sursă de putere în sine. Folosește această energie pentru a veni cu un plan de atac în ceea ce privește cariera ta și oamenii cu care lucrezi. Poate că este timpul să te bazezi pe ceva în care crezi.

Mulți dintre factorii care au întârziat sau ți-au blocat evoluția vor începe să dispară înaceastă săptămână. Dacă te simți frustrat, este posibil să ai timp să iei a puricat un proiect mai amplu sau mai ambițios. Marți, 4 iunie, este o zi bună pentru delegații de la locul de muncă și de a face cercetări pentru a-ți îmbunătăți pregătirea sau educația. Pot izbucni conflicte cu clienții sau colegii miercuri, 5 iunie. Ar putea fi o chestiune de ascultat mai atent pentru a înțelege motivațiile.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Gemeni Financiar

Bucură-te de lumina reflectoarelor în care ai ajuns. Această fază oferă un probabilitate reînnoită de putere și promisiuni pentru obiectivele financiare ale carierei. Păstrezi în minte ceea ce dorești mai mult. Investești în haine sau într-un nou look pentru a reflecta pe deplin încrederea pe care o ai în tine.

În această săptămână ești centrul social al lumii tale. Vorbești, faci apeluri, planifici întâlniri și, în general, ești popular. Cu toată această putere personală la îndemână, este timpul să avansezi cu un proiect prin creșterea fondurilor pentru a începe o campanie în favoarea animalelor de companie.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Gemeni Sănătate

 Săptămâna îți aduce un sentiment de neliniște – mai mult psihologic decât fizic. De fapt, dacă faci exerciții pentru a învinge simțul stării de rău al acestui tranzit, ar fi cel mai bine. Configurația astrală induce insensibilitatea oamenilor – calitate care te deranjează. Pentru binele tău, concentrează-te asupra ta și tratează-ți corpul cu bunăvoință, cu blândețe și cu respect.

Loading...
Avem un vis…
Avem un vis…
Sursa: Huff.ro
Comentarii