Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 CAPRICORN. Ai o săptămână complicată

02.06.2019
Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 CAPRICORN. Ai o săptămână complicată

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Capricorn Asigură-te că oamenii te înțeleg, deoarece există posibilitatea unor greșeli în zilele următoare. Cu Mercur, aflat întrun aspect ciudat cu Neptun în sectorul comunicării, lucrurile ar putea să nu meargă așa cum le-ai planificat. O modalitate de a evita acest lucru este de a scrie instrucțiunile tale, scurt și concis, și puse undeva la vedere astfel încât să poată fi citite de toată lumea. Chiar și atunci, cineva ar putea să îți interpreteze greșit vorbele. De fapt, dacă speri să îi implici pe alții într-un proiect complex, ar fi mai bine să aștepți până la sfârșitul săptămânii, când lucrurile devin mai superflue, mai ușoare. Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN. Ai tedința să te afunzi în probleme

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Dacă speri să ajungi la o întâlnire în a doua parte a săptămânii, sextilul dintre Venus și Neptun, te poate ajuta, să îți împlinească dorința. Trebuie să mergi la un eveniment mai formal deși nu îți place, dar ai putea să câștigi mai mult decât ți-ai imaginat.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Capricorn Relaţional

Actuala configurație astrală te poate reconecta la cineva pe care l-ai cunoscut odată și pe care aproape că l-ai uitat. Dar, evident, nu el/ea nu te-a uitat, pentru că pare să fi făcut aranjamentele necesare pentru a fi în apropierea ta exact la momentul potrivit. În timp ce s-ar putea să fii bulversat de întâlnire ai putea să fii și mai surprins să descoperi cât de bine te descurci acum.

Luna din  Rac face să pari mai puțin drept și mai serios decât de obicei. Profită de latura sa romantică și arată că nu ești mereu orientatdoar spre obiective și sarcini de serviciu.

Opoziția dintre Mercur și Jupiter ar putea să te îngrijoreze cu privire la viitorul tău sentimental. Dacă lucrurile nu merg în acest moment, nu este prea târziu să le schimbi. Destinul îți trimite semne din când în când.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Capricorn Profesional

Chiar dacă nu ești la lucru, ai putea fi destul de neliniștit doar dacă te gândești la asta. Nu este chiar un punct foarte puternic și deja te temi de ceea ce ai la dispoziție în dimineața zilei următoare. Scoate-ți asta din minte și relaxează-te.

Angajatorii te urmăresc cum lucrezi. Vor fi atenți la acțiunile si la productivitatea ta. Este important să fii eficient și să ai grijă de calitatea muncii pe care o dorești. Poți face cel mai mare pas  înainte.

La mijloc este foarte multă energie. Fii cinstit. Este posibil să ai tendința de a exagera. Poate că vei găsi modalități de a combina munca cu plăcerea. Farmecul și optimismul tău natural sunt vădite. Îmbracă cele mai bune haine și așteptă-te să faci o impresie bună. Acest lucru poate duce la contacte care te vor ajuta mai târziu. Sfârșitul săptămânii este bun pentru munca în echipă și găsirea de surse mai bune sau mai ieftine pentru a-ți susține interesele.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Capricorn Financiar

 Fii prudent cu cheltuielile și plătește-ți datoriile, așa cum poți. O reparație sau o achiziție practică poate fi inevitabilă. Excelezi la întâlniri și prezentări, pe măsură ce îți promovezi în mod eficient creația.

Ești logic în abordarea asupra finanțelor. A fi realist cu privire la angajamente este un punct forte. Alegerea unor noi abilități ți-ar putea aduce noi oportunități. Te simți eficient cu privire la îndatoririle tale. Cu perspectiva corectă, chiar și cea mai ludică sarcină poate fi îndeplinită.

S-ar putea să te gândești să schimbi apartamentul în care locuiești și să cheltui mai mult în acest domeniu. Nu este doar locuința ta, ci și un loc unde să-ți aduci prietenii și colegii și să te exprimi pe tine. Nu este o idee rea de a cheltui mai mult ca să te simți bine.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Capricorn Sănătate

 Alinierea planetară te îți va aduce o cantitate enormă de energie primară și este important să iei în serios ideea de mișcare și să te apuci de exerciții fizice.

Cu toate acestea, simți că această formă de mișcare este o modalitate de a-ți îmbunătăți toate aspectele vieții. Dacă poți face un antrenament susținut și sistematic acest lucru te va ajuta mental, emoțional și fizic și îți va oferi și o doză de încredere suplimentară. Dacă nu poți face mai mult de atât, fă tot ce poți. Este important să rămâi suplu și flexibil și să nu lași mintea sau corpul să devină prea rigide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *