Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 VĂRSĂTOR. Îți refaci strategia finciară

02.06.2019
Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 VĂRSĂTOR. Îți refaci strategia finciară

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Vărsător.  Merită să cheltui bani pentru un nou hobby, distracție sau chiar romantism. Dacă nu ești sigur, că asta vrei, nu te angaja încă. În schimb, până la sfârșitul săptămânii, ai putea dobândi cunoștințe în ceea ce privește valoarea investită a timpului și a banilor în ceva nou. Horoscop iunie 2019 Minerva – VĂRSĂTOR. Pornești într-o nouă aventură

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Când vine vorba să crezi o atmosferă plăcută acasă, să mergi la cumpărături într-un magazin de antichități sau la o galerie de artă te poate face să te îndrăgostești de unul sau de două lucruri deosebite.

Dacă creativitatea este punctul tău forte, prezența lui Marte în Casa a 5-a, te poate încuraja să te deplasezi la nivelul următor. Un curs sau chiar o carte sau un film bun ar putea acționa ca un catalizator care te inspiră.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Vărsător Relaţional

O scânteie se aprinde sub influența benefică a alinierii planetare actuale. Orice fel de relație ai avut cu o anumită persoană în trecut, toate acestea se vor schimba destul de brusc. Poate fi ceva destul de ocazional și chiar trivial care declanșează evenimentul, dar de acum înainte, te poți cosidera în elementul tău.

Luna imaginativă în Rac de miercuri, îți oferă tot felul de idei creative pentru întâlniri. Îți place să încerci lucruri noi, astfel încât această energie este ceva de care poate beneficia într-adevăr viața ta sentimentală.

Cauți pe cineva care este egalul tău intelectual în timpul trigonului dintre Venus și conjuncția Saturn – Pluto de la sfârșitul săptămânii, dar ai grijă ce dorești. Găsirea cuiva care te provoacă mental este incitant, dar te-ar putea destabiliza emoțional!

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Vărsător Profesional

 Redefiniște ce este mulțumirea de sine. Poate că nu sunteți mulțumit de cariera ta. Aflați ce te-ar face fericit și vei lucra în acest scop. În tine se zbate o natură agresivă. Canalizează această energie spre o schimbare pozitivă.

Dintr-o dată te confrunți cu provocări dificile și o opoziție foarte puternică. Recunoaște-ți greșeala și caută o soluție nouă. Nu-ți nega partea ta de vină.

S-ar putea simți ca și cum o perioadă lungă de întârzieri și dezamăgiri începe să se destrame, de parcă ți se ridică un văl de pe ochi. Întră în contact cu clienți vechi sau cu vechi cunoștințe ori resurse materiale. Miercuri, 5 iunie este un moment norocos pentru a avansa cu orice plan sau proiect. Energia sprijină delegațiile și marketingul pentru a-ți extinde perspectivele. Evită să iei prea în serios orice dramă internă. Oamenii sunt uneori imaturi când sunt stresați.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Vărsător Financiar

Consultă-te cu experți în domeniu înainte de a lua decizii financiare în această săptămână. Se cere diplomație în această fază pe măsură ce întâmpini dezacorduri profesionale și te lovești de politica de birou. Fă ceva pentru a-ți echilibra cheltuielile și câștigurile, astfel încât să fii într-o poziție de a da o nouă lovitură. Unele planuri de călătorie ar putea fi amânate.

Creativitatea ta este ridicată în această săptămână, deci îți dai seama cum poți absorbi mai mult din această trăsătură minunată în viața activă. Unei părți din tine chiar îi este foame să fii remarcat pentru ideile care le ai și nu doar pentru abilitățile în vânzări și multitasking. Un aspect astral  armonios spune că vorbele tale au puterea de a convinge. Îți poți convinge pe cei care nu au avut încredere în tine că meriți mai mult, atât ca persoană cât și prin cuvântul scris.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Vărsător Sănătate

Ai capacitatea de a știi ce simți cu adevărat legat de anumite lucruri, dacă poți încetini suficient pentru a te concentra. Ultimul lucru de care ai nevoie acum este să urmezi sfatul altor persoane în ce privește viața personală. Pentru a evita să ceri sfatul mai degrabă decât să te bazezi pepropria judecată, încearcă să ai un regim de sănătate care implică nu doar exerciții fizice, ci și o șansă de a face meditație cel puțin de două ori pe săptămână.

Articolul continua dupa publicitate

Simți un val de energie că te potopește și vrei să faci ceva cu ea. Cea mai bună modalitate de a echilibra acest lucru este faci mai multe exerciții fizice, să faci mișcare, ]n general, dar să o faci în forță ca să nu îți sabotați eforturile. Relaxarea este esențială în weekend, deci fă o plimbare în natură dacă ai posibilitatea. S-ar putea să vrei să te distrezi cu niște echipamente de antrenament noi.