Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 LEU. Evită complicațiile

Minerva
02.06.2019
Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 LEU. Evită complicațiile

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019  Leu. Ar fi înțelept să eviți orice schemă care implică mulți bani, deoarece acestea ar putea să nu fie ceea ce crezi. Înainte de a semna un act sau a investi, este mai înțelept să faci un calcul. Dacă îți faci timp să te uiți și la partea financiară a lucrurilor, poți realiza că potențialul profit este mult mai mic decât ți-si imaginat sau că nu există aproape deloc. Horoscop iunie 2019 Minerva – LEU. Succes fantastic pe toate planurile

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Având în vedere acest lucru, ar fi mai bine să eviți complicațiile și să aștepți până când va veni ceva mai sigur. De fapt, odată cu trigonul lui Venus cu Saturn, o altă ofertă ar putea putea să te încânte, este mai puțin impresionantă și implica multă muncă, dar rezultatele ar putea fi mult mai valoroase.

Din moment ce Marte continuă să se afle într-o zonă mai sensibilă, Universul te încurajează să fii bun cu tine și să îți simplifici programul de muncă acolo unde este posibil.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019  Leu Relaţional

 Energia cosmică sugerează că ar trebui să îi spui ceva partenerului tău, actual sau viitor, ceva atât de profund și de semnificativ și personal încât ai să te întrebi dacă este bine să o faci. Atâta timp cât îți imaginezi că ar putea fi primit greșit, atunci te vei teme să deschizi chiar și gura. Ai face bine să adopți un aer detașat.

O persoană, în special, va ieși de undeva și va apela la ajutorul tău. Ai încredere în instinctele și intuiția ta pentru că te conduc bine. Luna în semn de foc adaugă o relație intimă și pasională vieții tale sentimentale, undeva la mijlocul săptămânii. S-ar putea să te grăbești să faci anumite lucruri, dar lăsând în cele din urmă anticiparea, este mult mai satisfăcător.

Opoziția dintre Mercur-Jupiter îți aduce speranța că vei continua chiar dacă s-ar putea să primești semnale mixte de la cineva. Niciodată nu știi de ce oamenii reacționează sau răspund într-un fel sau altul.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019  Leu Profesional

Nu poți avea încredere totală în cuvântul celorlalți. Oamenii pot spune un lucru acum și pot promite orice, dar pentru ca ei să și respecte această promisiune este o altă poveste. Concluzia este că au în minte doar propriul interes, nu pe al vostru. Ai grijă.

Unii te presează cu privire la munca ta. Te îndeamnă să mergi înainte când ești mai înclinat să fi prudent. Nu le permite să preia controlul asupra situației tale profesionale. Mergi în propriul tău ritm. Fă lucrurile în felul tău.

Fă tot ce poți în orice sarcină primită. S-ar putea să te simți neliniștit marți, 4 iunie, și ai putea face o pauză de la rutina obișnuită. Un șef dificil sau un client își pot retrage sprijinul sau planurile de lucru. Este înțelept să nu iei în nume personal reacțiile negative ale altor persoane. Spune ce crezi cu adevărat, joi și vineri. Poți aduce o contribuție importantă la orice efort de echipă.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019  Leu Financiar

 S-ar putea să te lupți să procesezi o situație recentă sau aproape de finish care afectează o persoană iubită. În aceste condiții, este posibil să moștenești venituri neașteptate. Dacă da, investește acești bani cu înțelepciune. Nu îi cheltui pe vicii și nici nu te răsfăța cu achiziții inutile. În schimb, planifică să fii în jurul unor persoane optimiste, cu perspectivă, care te sprijină. Construiește-ți niște rețele. Poate fi o fază norocoasă dacă îți planifici corect cheltuielile.

Tot acum este momentul să îți extinzi orizonturile. Întinde o mână de ajutor celor care au nevoie. Pregătește-te să iei o decizie financiară importantă. Determinarea ta este una dintre cele mai bune valori ale tale. Lucrezi pentru a păstra la un anumit nivel, relațiile personale și profesionale. Reînnoiești o relație care a avut nevoie mult timp de atenție.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019  Leu Sănătate

 Există un aspect favorabil care se petrece printre astre, ceea ce înseamnă că emoțiile tale ar putea fii actorul principal în următoarele câteva zile. Este minunat, atâta timp cât aceste emoții nu sunt frustrante sau din teamă, transformate în furie ori anxietate necontrolată.

Gândește-te ce poți face pentru a avea o viață echilibrată în următoarele zile. Asigură-te că dormi suficient și nu permite stresului să se dezvolte în urma conflictelor de la locul de muncă. Reglajele mici pot ajunge mai departe – bea mai multă apă și fă-ți timp pentru nevoile personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *