Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 SCORPION. Îți întâlnești jumătatea

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Scorpion. Ar putea părea dragoste la prima vedere dar oare este chiar așa? Zilele următoare îți pot arăta că îți dorești pe cineva și să trăiești acut senzația că, în sfârșit, ți-ai întâlnit jumătatea. Dacă da, te-ar putea ajuta părerea unui prieten. Dacă prietenul te cunoaște foarte bine, nu îi va fi teamă să-ți spună adevărul. Există posibilitatea ca tu să nu vrei sau să auzi ce au de spus ceilalți, până nu este prea târziu. Dacă cineva te avertizează ar fi înțelept să asculți. Horoscop iunie 2019 Minerva – SCORPION. Ai parte din un nou început

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Când vine vorba desăre dragoste, o primă întâlnire cu cineva la un concert sau la o expoziție de artă se poate dovedi mai încântătoare decât ți-ai imaginat. Și acesta ar putea fi începutul unei relații înfloritoare.

Către sfârșitul săptămânii, dorința de a colabora cu cineva la un plan ambițios ar putea funcționa bine pentru tine.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Scorpion Relaţional

Energiile planetare te încurajează să te concentrezi mai puțin pe încercarea de a atrage o persoană prin felul în care arați și mai mult, dezvoltând o sumă de interese comune. Acest lucru ar însemna că poți vorbi despre o întreagă varietate de probleme care anterior au însemnat puțin sau nimic pentru tine. Dacă ești în căutarea iubirii, hrănește-ți mintea și socializează.

Lucrurile devin romantice și visează atunci când luna ajunge în Rac. Ești întotdeauna o persoană drăguță, dar această idee îți duce compasiunea la un nivel mai profund.

Venus în trigon cu conjuncția Saturn – Plutp, în cursul săptămânii, te ajută să cunoști mai bine pe cineva și ceea ce vei găsi ar putea fi interesant sau alarmant. Cum iei lucrurile de aici încolo, depinde de tine.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Scorpion Profesional

 Munca este creatoare și ești încurajat de oamenii din jur în ceea ce faci.  Ești gata de următorul pas și nu îți este frică să arăți asta și celorlalți. Există o mare putere în acest tip de atitudine încrezătoare. Adopt-o.

Ești curajos, creativ și puternic. Setează-ți planul major de acțiune. Elaborează detalii și strânge resurse prntru că ești pe drumul cel bun.

Va fi o săptămână foarte bună pentru tine odată ce accepți că nu toată lumea crede același lucru ca și tine. Miercuri, 5 iunie, este o zi norocoasă pentru ca să teîntrebi cum să îți îmbunătățești poziția sau cauții finanțare pentru o formare suplimentară. Un flirt la birou s-ar putea transforma în ceva mai mult în această săptămână. Asigură-te că este înțelept. Vineri, 7 iunie, vei realiza că în orice efort de echipă stă ascuns ceva bun. Fii conștient cât de mult poți realiza. Cere ajutor dacă ai nevoie.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Scorpion Financiar

 O moștenire neașteptată sau o surpriză financiară bruscă. Investește cu înțelepciune. Cere niște sfaturi de specialitate și evită speculațiile nepotrivite. S-ar putea să vă lupți cu un obstacol, personal sau profesional. Nu te lăsa împovărat de trecut. O singură relație sau conexiune în viața ta se poate termina prost în această fază. Este timpul să privești spre viitor și să stabilești noi conexiuni. Caută o altă cale pentru a te poziționa.

Ești mai sigur pe tine când ai bani decât dacă te angajează aspectele fizice ale vieții și ale interacțiunii umane. S-ar putea să fi pierdut pe cineva sau o relație, dar sunt alte conexiuni la orizont. Savurează compania prietenilor și familiei. Fii deschis la noi întâlniri, inclusiv de dragoste. Fă-ți timp să te bucuri de roadele greu câștigate, dar nu îți neglija îndatoririle profesionale.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Scorpion Sănătate

 Atmosfera săptămânii face să simți că se petrece ceva pe la spatele tău și ești gata spre a răsturna totul. Este puțin probabil să reușești, deși sentimentele tale sunt reale. Încearcă să te exprimi și să obți asigurarea emoțională de care ai nevoie. Nu este nevoie să te expui prea mult, doar să recunoaști și în fața altora că te simți puțin vulnerabil acum. Acordă o atenție deosebită mișcării.

Cel mai bun sfat pentru tine acum este să vezi totul în perspectivă. Știi că ceea ce pare a fi o mare problemă va dispare în cele din urmă. Deși este posibil să te confrunți cu mai multe provocări și presiuni decât de obicei, te ajută să rămâi relaxat. Indiferent cât de ocupat ești, fă-ți timp pentru a medita.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top