Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 TAUR. Atenție la ce semnezi

02.06.2019
Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 TAUR. Atenție la ce semnezi

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Taur. Săptămâna aceasta ești interesat de bani. Cu Venus în Casa banilor proveniți in muncă proprie în sextil cu Chiron, ai putea crede că ceva pare promițător atunci când nu este. Acest lucru ar putea însemna să te înscrii la o sală de sport, ofertă care implică banii câștigați cu greu. Stai puțin și citește termenii și condițiile și vezi ce clauze ascunse are contractul, înainte de a semna. Horoscop iunie 2019 Minerva – TAUR. Treci într-o noua etapa sentimentală și spirituală

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cu Venus care se leagă de Neptun printr-un quintil, există potențial pentru romantism sau de a fi fascinat de cineva anume. Această persoană ar putea părea perfectă în ochii tăi, dar în câteva zile ai să te trezești la realitate.

Încercă să nu telași prins în potențialele conflicte care se produc în jurul vostru. Treaba ta este să calmezi lucrurile și inducerea unei perspective mai practice. Dacă te încurci în faza de acțiune, fără să te gândești mai întâi la ceea ce faci, poți confunda lucrurile foarte ușor.

În cele din urmă, trigonul dintre Neptun și conjuncția Marte – Nodul Nord – Junona de vineri, te-ar putea surprinde colaborând cu cineva care are o idee extraordinară cu rezultate impresionante.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Taur Relaţional

 Există o influență foarte armonioasă și neașteptată. Aceasta ar putea avea un efect liniștitor asupra ta și, de asemenea, va aprofunda legătura din relația actuală. Îți oferă posibilitatea de a-ți explora sentimentele într-un mod în care să te simți în siguranță. Poți fi exact cine ești și știi că ești iubit și acceptat așa cum ești.

Lasă inhibițiile deoparte, sextilul dintre stăpâna ta planetară, Venus și Chiron, de la începutul săptămânii, te îndeamnă să îți explorezi fanteziile și să trăiești în ritmul tău.

Luna se mișcă prin Gemeni la începutul săptămânii, astfel încât te poți întreba de ce nu ai reușit să găsești pe cineva care are calitățile pe care le doriți la un partener pe termen lung. Fii răbdător, va ieși soarele și pe strada ta.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Taur Profesional

Scoate-ți armura, lasă jos garda, lasă frica să se manifeste. Fiind prea încrezător poți provoca probleme. Este bine să îi lași și pe alții să știe că ești îngrijorat. În acest fel, îți va fi mai ușor cu propriile temeri.

Aduna agresivitatea latentă de săptămâna trecută și elibereaz-o sub formă de exerciții fizice la locul de muncă. Sportul în grup, de orice fel, este în mod special favorizat. Există o mare cantitate de frustrare nu doar în tine. Acum este momentul o eliberați.

Poate fi un moment foarte tensionat. Multe zone care au stagnat sau au suferit o lipsă de resurse vor începe, în cele din urmă, să înregistreze progrese mici. Dacă ai grijă să urmezi procedurile stabilite, rezultatele personale vor fi recunoscute joi, 6 iunie.

Fluxul ușor de vineri, 7 iunie, sprijină aplicarea pentru un loc de muncă nou sau pentru orice fel de marketing activ al propriilor afaceri. Va fi mai ușor să îți prezezinți produsele unui public mai larg.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Taur Financiar

Consultarea unor experții financiari este importantă în această săptămână. Lucrurile în rețea se dovedesc a fi de succes și te afli în compania celor care te sprijină cu adevărat. Investește orice sumă ai înțelept, achitați facturile și echilibrează-ți bugetul. Ieși în afara cercului tău social obișnuit deoarece poți găsi un nou mentor care să te îndrume pe calea care o ai de urmat. Bucură-te de atenția noilor prietnei care te găsesc carismatic și fermecător și ascultă sfaturile tale legate de bani. În același timp, asigură-te că nu neglijezi vechii prieteni sau rude care ar putea trece prin momente grele.

Ești plin de idei minunate despre cum să câștigi mai mult, ceea ce este întotdeauna grozav. Dar, de asemenea, ai planuri în privește domeniile de investiții care le vrei. Ești destul de organizat când vrei să faci ceva și ai idei care îți vor asigura viitorul financiar mult timp.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Taur Sănătate

 Ai nevoie de odihnă în săptămânile care urmeaă. Vei avea probabil vise lucide și merită să le notezi și să iei notă de ceea ce găsești mai semnificativ în ele. Energia fizică este scăzută într-adevăr, dar energia mentală este ridicată așa că este momentul pentru a continua exercițiul, dar poate într-un mod mai puțin agresiv, printr-o plimbare să spunem. Acesta este un timp care îți permite să ai o minte ageră, extinde-ți pasiunile din timpul liber și include practici meditative, mersul pe jos și lectura. Vei fi ocupat. De asemenea, poți munci la ralenti. Viața socială este destul de agitată, ceea ce ar putea afecta organismul tău. Amintește-ți să mănânci sănătos și să dormi suficient pentru a-ți menține sistemul imunitar în cea mai bună formă. Poate o baia de plante ar ușura tensiunea. Încearcă să bei multă apă și să reduci cofeina și alcoolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *