Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 RAC. Conflicte neașteptate săptămăna asta

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Rac. Un trigon incomod între un Mercur din Casa 1 și Lilith din Casa carierei, indică faptul că ai putea dori ceva, dar nu știi cum să îl obți. Ar putea exista un conflict între credințele implicate, care provin din experiențele pe care le-ai avut în adolescență sau în prima tinerețe. Dacă vrei să înțelegi de ce ți-ai sabotat cele mai bune interese, să vorbești cu cineva care te cunoaște bine sau care are o întelegere a naturii umane altfel decâta ta. Horoscop iunie 2019 Minerva – RAC. Visele devin realitate

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

În același timp, trigonul dintre Venus din Casa a 12-a și conjuncția Saturn – Pluto din Casa a 8-a a intimității, atrage atenția asupra posibilităților sentimentale. Pleacă cu partenerul/soția într-o călătorie într-un loc unde ați fost în primii voștri ani și s-ar putea să te îndrăgostești din nou. Sau te poți bucura de petrecerea timpului cu prietenii la un spa din apropiere, unde te-ai putea relaxa iar problemele tale să se destrame.

Pe măsură ce Jupiter tranzitează Casa a 6-a a muncii și a rutinei cotidiene, a sănătății și a nutriției, este posibil să dorești să scăpi de așteptările nerealiste. Încet, dar constant câștigi cursa pentru moment.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Rac Relaţional

 Energiile planetare actuale te ajută la construirea unei punți între tine și cineva special. S-ar putea să nu fi avut mari șanse să vă întâlniți și să vorbiți și probabil că v-ați admirat de la distanță. Cu toate acestea, poți obține mai mult decât ai negociat și cu siguranță nu te vei plânge.

Sensibilitatea și emoția Lunii în semnul tău, miercuri și joi îți dau dispoziția să îți amintești doar lucrurile frumoase, de o dragoste din trecut sau poate regretul de a nu fi făcut ceea ce trebuia să faci.

Opoziția dintre Mercur și Jupiter retrograd, din cursul săptămânii, ar putea juca un rol în nepăsarea față de detalii. Uitând data întâlnirii sau unde trebuia să te întâlnești cu o anumită persoană sunt greșeli minore dacă îți ceri scuze imediat.

Este posibil ca momentele și spațiu mediatic să fie necesare pentru a-ți sorta propriile emoții și pentru a reflecta cu adevărat la ele. Cele mai interesante conversații pe care le vei avea sunt cele cu tine însuți/însăți.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Rac Profesional

Vei fi tentat să preiei responsabilitatea pentru anumite sarcini mai puțin de dorit. Fii atent când faci asta! Amânarea acestora până mai târziu va face mai dificilă finalizarea lor. Așa că mai bine ai grijă de aceste lucruri acum.

Ești într-o poziție de putere. Chiar dacă nu ai fi la serviciu, îți recomand să te gândești la problemele legate de muncă. Fă-ți niște planuri pentru viitor. Semințele sădite acum se vor transforma într-o recoltă uriașă.

Ce să spun, este o săptămână bună! Pentru tot ceea ce te entuziasmează vei găsi sprijin suplimentar. Este posibil totuși să îți asumi prea multe lucruri în a doua parte a săptămânii,  mai ales dacă speri să faci o impresie bună. Energia de vineri, 7 iunie, necesită o abordare directă. Este o zi bună pentru a vă face contacte pentru a-ți asigura poziția în cadrul unei organizații.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Rac Financiar

 Unele afaceri juridice trebuie finalizate înainte de a avea timp să te liniștești. O persoană iubită poate trece printr-o criză de sănătate care vă cere să fiți prezent la spitale sau reabilitare unde vei plăti. Competențele manageriale vor fi în curând solicitate să negocieze tranzacții cu organizații non-profit sau guvernamentale. Bugetele și provocările financiare vor beneficia de o analiză atentă și realistă. Visurile mari necesită o bază solidă.

Proiectele care se bazează pe pasiune vor avea succes. Păstrează informațiile confidențiale pentru tine și ia în considerare trecerea de la relații cu cei care nu pot fi de încredere la cei care sunt capabili să păstreze un secret. Nu poți rezolva problemele tuturor, așa că nici măcar nu încerca. Evită deciziile deranjante.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Rac Sănătate

 Energia universului este puternică săptămâna aceasta și este tot ce trebuie ca să conduci jocul! Nu numai că atmosfera astrală te susține cu putere dar acum, tot ce trebuie să faci este să te menți în mișcare: susține regimul de exerciții fizice și beea multă apă pentru a păstra buna funcționarea a organismului. Dacă nu reușești menținerea aceastei faze energetice cu disciplină și hidratare, lucrurile ar putea merge ceva mai greu.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top